Cum a cerut-o Smiley pe Gina de soție? „Eram plină de spume!”

Smiley și Gina Pistol au dat vestea anului în showbiz: se căsătoresc! Anunțul a fost făcut chiar de cei doi, prin intermediul unui video postat pe Internet. Aceștia au povestit, cu lux de amănunte, cum a decurs cererea în căsătorie. A fost una total inedită! Micuța Josephine a avut un rol principal în poveste!

 Gina Pistol și Smiley au dezvăluit, în filmulețul postat pe Youtube, cum a decurs, pas cu pas, cererea în căsătorie, dar și care este povestea inelului primit de fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite”.

Cum s-a derulat cererea în căsătorie?

Pe banca din curtea casei lor din Cernica, Smiley a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe Gina, într-un mod inedit, în seara zilei de 22 decembrie 2021.

Gina Pistol a dezvăluit că, cererea a avut loc chiar înainte să-i facă baie fiicei sale, Josephine. Micuța, în vârstă de 2 ani, a fost cea care a ținut în mână cutia cu inelul de logodnă.

Era o zi normală, noi trei, pregăteam cadă pentru băiţa fetiţei noastre, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine, în dormitor, când m-a strigat. Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă. Fetiţa avea o chestie în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia…

Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Dar l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față! Am plâns îți dai seama!, a spus Gina.

Smiley: „Aveam momentul în cap dinainte să se nască Josephine”

Ei bine, Smiley a dezvăluit că intenționa să o ceară de soție pe Gina, chiar înainte de a deveni părinți. Cât despre inelul de logodnă, acesta a fost bine ascuns în locuința celor doi.

Momentul acesta îl aveam în cap de mult timp, cred că dinainte să se nască Josephine. Dinainte să aflu că ea e gravidă. Ea nu știa. Se petrec foarte multe lucruri în capul meu, de care nu știe nimeni.

Și m-am gândit la foarte multe variante. Puteam să fac cu artificii, prieteni, să fie un moment special, într-un loc special, să fie ca-n filme. Dar am ales să fie un moment al nostru, ceva cu care să fim obişnuiţi.

Cererea în căsătorie trebuie să fie normală, la noi în casă, împreună cu fiica noastră. E un moment care ne afectează pe toți și m-am gândit să fie la noi acasă.

Inelul l-am avut ascuns în casă. Nu-mi imaginam că Gina va fi plină de spume, cu mâinile ude, la propriu, și atunci când o voi cere în căsătorie. Evenimentul va avea loc luna viitoare”, a spus emoționat și Smiley.

Smiley: „Vrem o nuntă în tradiția creștină!”

Smiley a dat din casă. A spus cum a făcut rost de inelul de logodnă pentru Gina. Nu a fost deloc ușor, mărturisește artistul, mai ales că inelul a fost special conceput pentru frumoasa lui iubită.

Am ținut minte exact ce formă de diamant și care-i place. Am căutat un bijutier, am fost îndrumat spre o femeie bijutier de nivel mondial. Acest diamant nu e cumpărat de la magazin. E făcut special pentru ea! Vrem să ne păstrăm unicitatea relației. Nu facem parte dintr-un șablon.

Noi eram o familie, indiferent dacă făceam sau nu gestul ăsta. Am ales să facem asta ca suntem amândoi creștin ortodocși. E important să ne căsătorim în fața lui Dumnezeu, alături de prieteni și de familie. Noi suntem o familie cu, sau fără inel!”, au mai spus cei doi.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinții unei fetițe, pe nume Josephine, pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistol au avut pentru prima dată o manifestare publică a afecțiunii și legăturii lor, când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente „Ne vedem noi”. La acel moment,  s-au sărutat cu emoție, în fața a 5.000 de oameni, prezenți la concertul lui Smiley.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net