Smiley, dezvăluiri din intimitate. La ce vârstă și-a pierdut artistul virginitatea

Smiley este unul dintre artiștii din țara noastră care preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, artistul a povestit în timpul unui interviu detalii picante din viața sa, dezvăluind publicului când, unde, dar și cu cine și-a pierdut virginitatea.

Smiley a dezvăluit când și-a pierdut virginitatea. / foto: arhivă personală
Smiley a dezvăluit când și-a pierdut virginitatea. / foto: arhivă personală

Discret din fire, Smiley, pe numele lui real Andrei Tiberiu Maria, a dorit dintotdeauna să fie cât mai discret posibil atunci când vine vorba despre viața sa personală. Străduindu-se mereu să fie recunoscut pentru muzica sa, putem spune că artistul a reușit cu succes ce și-a propus, reușind să câștige o mulțime de premii de-a lungul carierei, dar și apreciere din partea publicului. Atât prin cariera sa muzicală, cât și prin prezența pe ecranele televizoarelor din România la emisiuni precum „Românii au talent” și „Vocea României”, Smiley a reușit să se facă cunoscut datorită muncii lui.

Cu toate acestea, într-un moment de maximă sinceritate, conform informațiilor oferite de viva.ro, artistul a decis să împărtășească un detaliu neștiut din viața sa personală, acesta vorbind inclusiv despre momentul în care și-a pierdut virginitatea.

Smiley: „Am fost surprins că pentru ea nu era prima dată.”

Smiley a vorbit despre acest moment din viața sa în cadrul unui interviu, amintindu-și când, dar și cum s-a întâmplat. La 15 ani. Eram în tabără la Sovata”, spune artistul în cadrul interviului. „Am fost surprins că pentru ea nu era prima dată”, spune acesta, recunoscând că nici nu realiza ce s-a întâmplat, dar își amintește precis că nu a regretat experiența.

Despre prima sa parteneră, artistul își amintește că se numea Cristina. Deși amândoi erau la fel de timizi, se pare că aceasta a fost ceva mai determinată decât el. Artistul povestește în interviu că, în timpul taberei, băieții și fetele dormeau separat, dar a reușit să prindă un moment în care dormitorul lui era gol „și… s-a-ntâmplat”, mărturisește Smiley.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net