Smiley a ajuns până în State, la „America’s Got Talent". Cum a fost invitat de Simon Cowell la filmările de acolo

Ultima actualizare:

Smiley, aflat pentru două săptămâni în America pentru a face muzică alături de alți artiști, a fost invitat de către celebrul Simon Cowell la filmările pentru noul sezon al emisiunii America’s Got Talent. Prestigiosul show de televiziune este considerat de Guinness World Records cel mai de succes reality-show din lume, cu peste 68 de țări care-l produc.

Smiley e foarte bucuros că l-a întâlnit pe simpaticul Terry Crew / foto: arhiva personală
Smiley e foarte bucuros că l-a întâlnit pe simpaticul Terry Crew / foto: arhiva personală

Smiley a făcut ca platoul de filmare din Los Angeles să răsune în aplauzele sutelor de spectatori la numele România atunci când a fost invitat de prezentatorul Terry Crews pe scenă. Cântărețul a fost întâmpinat cu entuziasm, zâmbete și strângeri de mână de Heidi Klum și Sofia Vergara și felicitat la scenă deschisă de Simon Cowell, cel care a fost desemnat de revista Time în 2004 și 2010 unul dintre 100 cei mai importanți oameni de pe planetă.

  „Pentru mine a fost un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune"

Cântărețul a povestit că a trăit din plin momentul când a urcat pe scena America’s Got Talent și a recunoscut că momentul a fost unul copleșitor, mai ales atunci când a fost îmbrățișat de cei mai importanți oameni de televiziune din lume.

Pentru mine a fost o experiență incredibilă și un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune. Este copleșitor să fii acolo, să simți atmosfera din platoul ăla uriaș, să te strângă în brațe unii dintre cei mai importanți oameni de televiziune din lume și să știi că faci parte, alături de echipa ta din România și de românii tăi talentați, dintr-o poveste atât de mare și de spectaculoasă cum este Got Talent", a declarat Smiley care a hotărât să lanseze odată cu plecarea în LA #DailyTok, un jurnal video pentru comunitatea sa de pe TikTok, cu episoade zilnice, pentru a împărtăși cât mai mult din cele 2 săptămâni de aventură americană.  

Experiență memorabilă pentru simpaticul cântăreț

Smiley s-a bucurat din plin de această experiență pe care o consideră a fi una memorabilă și însemnată pentru noi, românii.

M-am bucurat și că am constatat că și noi suntem foarte buni și că „Românii au talent” este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediția americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă și bucur, să trăiesc experiența asta așa cum a fost ea, memorabilă și însemnată pentru noi, românii. Mulți chiar ne știau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenții de acasă care au făcut istorie și m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroși să vadă o bucățică din «acasă» în fața lor. O superexperiență pentru care sunt recunoscător!”, a mai spus artstul în episodul trei din LA #DailyTOK.

Prezintă „Românii au talent” de la prima ediție, din 2011

Smiley prezintă alături de Pavel Bartoș show-ul „Românii au talent”, de la Pro Tv, de la prima sa ediție din 2011, iar stilul lor de prezentare din cele 13 sezoane ale emisiunii s-a impus în format, a făcut istorie la nivel mondial și a fost preluat și de alte cupluri de prezentatori „Got Talent” din alte țări.     

image
image
image
image
image
image
razvan simion si ianca jpg
banner simona patruleasa png
Cristian Topuzu jpg
ijbkn jpg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg
rona hartner