Heidi Klum, decolteu cu bucluc! Trei persoane au ajutat-o să se îmbrace în rochie

Ultima actualizare:

Heidi Klum (49 de ani) nu este o vedetă a muzicii, dar cu siguranță a întors toate capetele, miercuri, la Premiile Billboard Women in Music (Femei în Muzică n.r) 2023, acolo unde a venit în calitate de prezentatoare a evenimentului. Supermodelul a arătat absolut uimitor, într-o rochie galbenă cu aplicații roșii, care i-a scos în evidență bustul generos.

Heidi Klum a strălucit pe covorul roșu (Foto: GettyImages)
Heidi Klum a strălucit pe covorul roșu (Foto: GettyImages)

Heidi Klum a strălucit pe covorul roșu de la Premiile Billboard Women in Music

Evenimentul care onorează femeile inovatoare din industria muzicală a avut loc miercuri la Teatrul YouTube din Inglewood, California. Gala anuală a Premiilor Billboard Femei în Muzică recunoaște „femeile din industria muzicală care au adus contribuții semnificative și care, prin munca lor și succesul continuu, inspiră generații de femei”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții evenimentului.

Heidi Klum, care are o avere de 160 milioane de dolari, s-a numărat printre celebritățile feminine care au prezentant la acest eveniment. Ea și-a etalat silueta de supermodel într-o rochie extrem de mulată, de culoare galbenă, împodobită cu aplicații roșii. Pe deasupra, Klum a purtat o haină voluminoasă de culoare albă, cu aceleași aplicații roșii. Se pare că o echipă de trei oameni a ajutat-o pe Heidi să se îmbrace în această ținuta inedită, pentru a evita orice fel de defecțiune a garderobei. Asta pentru că rochia mulată a fost foarte greu de închis la spate, iar manechinul de origine germană a stat cu grijă pe tot parcursul evenimentului, de teamă că îi va plesni fermoarul.

Mai devreme în cursul zilei, înainte de a merge la ceremonia Billboard, Klum a distribuit un videoclip pe Instagram, pentru a le arăta fanilor ei că ninge în Los Angeles.

Bine, știu că este greu de văzut în video, dar literalmente ninge chiar acum. Este o nebunie”, a spus ea.

În timpul galei Billboard Women in Music, printre premiate s-au numărat artista SZA, care a fost numită Femeia Anului; Becky G, care a primit Premiul Impact; Lana Del Rey a fost recunoscută cu Premiul Visionary; Kim Petras a primit Chartbreaker Award; Latto a fost distinsă cu premiul Powerhouse; iar Doechii a urcat pe scenă pentru a cânta și a primi titlul de Honda’s Rising Star, potrivit Daily Mail.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net