Heidi Klum, așa cum numai soțul o vede! Cele mai sexy fotografii, a renunțat la haine

Ultima actualizare:

Supermodel internațional, personalitate de televiziune și arbitru al show-ului de talente „Americanii au Talent”- nu numai că Heidi Klum le poate face pe toate, dar la 49 de ani, nici nu se teme să-și dezvolte noi skill-uri și pasiuni!

Frumoasa mamă a patru copii și fostul îngeraș al Victoria's Secret apelează în mod regulat la rețelele de socializare pentru a-și etala formele apetisante și pentru a flirta cu soțul ei mult mai tânăr, Tom Kaulitz. Heidi Klum le-a arătat tuturor ce vede doar partenerul ei, în urmă cu puțin timp, când a postat o imagine extrem de sexy! A renunțat la sutien și poartă doar o pereche de bikini foarte decupați.

Vezi și: Ploaie de staruri la petrecerea Dolce & Gabbana! Ce spectaculoase au fost divele, cu trene lungi de câțiva metri!

„Întoarce-te în pat, Baby”, a scris bomba sexy în vârstă de 49 de ani pe Instagramul ei luni, 25 iulie, lângă o fotografie uluitoare alb-negru cu ea pozând complet nud. Într-un videoclip postat sâmbătă, 14 mai, Klum a pășit pe holul hotelului ca pe propriul ei podium, aparent îmbrăcată doar într-o pereche de lenjerie intimă, jambiere din dantelă transparentă, cizme negre până la genunchi și o șapcă de baseball.

Nu rata niciHeidi Klum, un posterior de vis la 48 de ani! Apariție incendiară pe străzile din Las Vegas

Cele mai sexy apariții ale supermodelului Heidi Klum

„Astăzi a fost o zi fierbinte”, a scris apoi Heidi Klum, în dreptul unei fotografii în care apare aproape nud, stând pe o canapea, lână piscină, în aer liber. Nu poartă nimic, ci doar se acoperă cu un prosop, lăsat mai mult să cadă pe lângă corpul ei pe care pare că-l îmbrățișează. Look-ul a fost accesorizat cu o pereche de ochelari negri de soare, iar în imaginea cu pricina modelul l-a etichetat și pe soțul ei.

Klum și Kaulitz au fost norocoși în dragoste încă de când au spus „Da”. Cuplul s-a căsătorit în 2019, la cinci ani după divorțul ei de Seal. „Tom este ca un adolescent îndrăgostit, organizează mereu nopți romantice și o copleșește pe Heidi cu mici cadouri bine gândite. Heidi adoră iubirea, așa că gesturile dulci nu se învechesc niciodată. În ciuda diferenței de vârstă, sunt o pereche perfectă”, a spus o sursă din apropierea celor doi, pentru OK Magazine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net