Ploaie de staruri la petrecerea Dolce & Gabbana! Ce spectaculoase au fost divele, cu trene lungi de câțiva metri!

Ultima actualizare:

Celebra casă de modă Dolce & Gabbana a celebrat de curând 10 ani spectaculoși de „Alta moda” sau „haute couture”, care reprezintă cea mai luxoasă linie vestimentară, de obicei făcută pe comandă, pe care o oferă marile brand-uri internaționale pentru clienții lor faimoși și....bogați!

Ploaie de staruri la petrecerea Dolce & Gabbana! Foto: Instagram
Ploaie de staruri la petrecerea Dolce & Gabbana! Foto: Instagram

Așa cum era de așteptat, de la eveniment nu au lipsit nici starurile, care au strălucit, și la propriu și la figurat, în ținute semnate de celebrii designeri Domenico Dolce și Stefano Gabbana.

Nu rata: Nepoata prințesei Diana a frânt inimi la Dolce&Gabbana show. Kitty Spencer, tinută impecabilă

Deși linia lor de fashion este deja una luxoasă și pretențioasă, care nu este accesibilă oricărui buzunar, conceptul de Alta Moda aduce în prim plan creații unicat, lucrate și croite manual în atelierele brand-ului, cu perle, cristale și trene lungi de câțiva metri!

Ploaie de staruri la petrecerea Dolce & Gabbana 

Creațiile Dolce & Gabbana au fost bine primite chiar și de cele mai pretențioase dive împătimite ale modei, iar evenimentul de celebrare a 10 ani de activitate a acestui concept a strâns laolaltă nume mari din industria Hollywood-ului. 

Vezi și: Anunțul făcut de casa de modă Dolce & Gabbana: „Odată cu moartea noastră se va închide şi D&G“

 „Nu sunt doar haine..Nu este doar o rochie, e un stil de viață.”, a declarat Domenico Dolce, la o conferință de presă, în după-amiaza de dinaintea celebrării. Evenimentul, organizat în Siracusa, Sicilia, s-a extins pe o perioadă de peste 4 zile, iar vedetele care au luat parte la fastuoasa petrecere au purtat ținute create special pentru ocazie. 

Nume mari au participat în cadrul evenimentului, iar ținutele au fost pe măsură!

Printre starurile care au călcat pragul ceremoniei aniversare Dolce & Gabbana s-au numărat nume sonore precum Mariah Carey, Sharon Stone, Heidi Klum, Monica Bellucci, Kris Jenner, Helen Mirren, Christian Bale, Ciara și mulți alții, care au încântat din punct de vedere vizual, cu outfit-urile lor spectaculoase.

Prezentă a fost și Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, care a întors privirile cu o rochie încrustată cu cristale. Câteva vedete au schimbat chiar ținutele, de-a lungul festivităților, prezentându-se în rochii care mai de care mai spectaculoase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net