Anunțul făcut de casa de modă Dolce & Gabbana: „Odată cu moartea noastră se va închide şi D&G“

Ultima actualizare:

    Dolce & GabbanaFoto Guliver Getty Images
Dolce & GabbanaFoto Guliver Getty Images

Dolce & Gabbana nu va mai exista. Anunțul făcut de creatorii italieni Domenico Dolce și Stefano Gabbana i-a întristat cu adevărat pe clienții fideli ai casei de modă. Ei nu intenționează să vândă casa de modă sub nicio formă, conform declaraţiilor făcute pentru cotidianul „Il Corriere della Sera“.

Stefano Gabbana a explicat faptul că nu-și dorește ca un designer japonez să înceapă să deseneze pentru casa lor de modă, iar imediat cum vor deceda, Dolce&Gabbana nu va mai exista pe piață.

„Odată cu moartea noastră se va închide şi D&G. Nu vreau ca un designer japonez să înceapă să deseneze pentru Dolce&Gabbana”, a afirmat Stefano Gabbana.  

Domenico Dolce a precizat faptul că „a refuzat orice ofertă de cumpărare” a mărcii, conform Adevărul.ro. „Poţi avea atât de mulţi bani, dar dacă nu eşti liber, ce faci? Nu mergi la cimitir cu un sicriu plin de bani”, a declarat designerul.  

Partenerul lui de la casa de modă a explicat și faptul că nu-și dorește să devină bogat deoarece nu ar avea destul timp să cheltuiască banii câștigați din urma vânzărilor.  „Nu am timp să-i cheltui. Sunt mereu ocupat cu munca. Îmi este indiferent dacă devin bogat, obiectivul meu este să am succes”, a spus Stefano Gabbana.

În privinţa banilor, „nu am timp să-i cheltui. Sunt mereu ocupat cu munca. Îmi este indiferent dacă devin bogat, obiectivul meu este să am succes”, a spus Stefano Gabbana.    

image
image
image
image
image
image
David Enache si Iuliana Marciuc cu Raluca Moianu si Mara jpg
09 Ioana Hotăran DSC9733 jpg
mario, andreea esca si colegii de la romania te iubesc jpg
carmen grebenisan jpg
stephan pelger instagram jpg
banner dan negru png