Anunțul făcut de casa de modă Dolce & Gabbana: „Odată cu moartea noastră se va închide şi D&G“

Ultima actualizare:

    Dolce & GabbanaFoto Guliver Getty Images
Dolce & GabbanaFoto Guliver Getty Images

Dolce & Gabbana nu va mai exista. Anunțul făcut de creatorii italieni Domenico Dolce și Stefano Gabbana i-a întristat cu adevărat pe clienții fideli ai casei de modă. Ei nu intenționează să vândă casa de modă sub nicio formă, conform declaraţiilor făcute pentru cotidianul „Il Corriere della Sera“.

Stefano Gabbana a explicat faptul că nu-și dorește ca un designer japonez să înceapă să deseneze pentru casa lor de modă, iar imediat cum vor deceda, Dolce&Gabbana nu va mai exista pe piață.

„Odată cu moartea noastră se va închide şi D&G. Nu vreau ca un designer japonez să înceapă să deseneze pentru Dolce&Gabbana”, a afirmat Stefano Gabbana.  

Domenico Dolce a precizat faptul că „a refuzat orice ofertă de cumpărare” a mărcii, conform Adevărul.ro. „Poţi avea atât de mulţi bani, dar dacă nu eşti liber, ce faci? Nu mergi la cimitir cu un sicriu plin de bani”, a declarat designerul.  

Partenerul lui de la casa de modă a explicat și faptul că nu-și dorește să devină bogat deoarece nu ar avea destul timp să cheltuiască banii câștigați din urma vânzărilor.  „Nu am timp să-i cheltui. Sunt mereu ocupat cu munca. Îmi este indiferent dacă devin bogat, obiectivul meu este să am succes”, a spus Stefano Gabbana.

În privinţa banilor, „nu am timp să-i cheltui. Sunt mereu ocupat cu munca. Îmi este indiferent dacă devin bogat, obiectivul meu este să am succes”, a spus Stefano Gabbana.    

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net