Ploaie de vedete la festivalul Coachella. Cum s-au îmbrăcat Paris Hilton și Nicole Scherzinger

Ultima actualizare:

Lumea bună e la festivalul Coachella! Sunt prezenţi Heidi Klum cu Tom Kaulitz, Justin şi Hailey Bieber, Paris Hilton, Nicole Scherzinger, Leonardo DiCaprio şi Camila Marrone. Tot Hollywood-ul s-a mutat la festival! Vedetele au uitat de restricţii şi de măşti şi s-au pus pe distracţie din nou, după doi ani de absenţă, din cauza pandemiei COVID-19.

Heidi Klum s-a distrat împreună cu soţul, Tom Kaulitz. Foto: Profimedia
Heidi Klum s-a distrat împreună cu soţul, Tom Kaulitz. Foto: Profimedia

Festivalul de muzică şi arte din Valea Coachella se desfăşoară anual la Empire Polo Club din Indio, California, în Valea Coachella din deşertul Colorado, la circa 200 de kilometri de Los Angeles.

Este co-fondat de Paul Tollett şi Rick Van Santen, în 1999, şi organizat de Goldenvoice, o subsidiară a AEG Presents.

Coachella este festivalul despre care toată lumea vorbeşte şi la care toată lumea vrea să meargă. Asta deoarece este festivalul de primăvară care îi reuneşte pe cei mai faimoşi oameni. Vedetele vin la festival pentru a se întrece în ţinute şic.

La ediţia din acest an, care a început la 15 aprilie şi se încheie la 24 aprilie, s-au înghesuit numeroase staruri. Încă din prima zi, şi-au făcut apariţia fotomodelul Heidi Klum (48 de ani) şi muzicianul Tom Kaulitz (32 de ani).

S-au delectat cu muzică şi s-au înfruptat cu câte o felie de pizza. Şi-au făcut de asemenea apariţia cântăreaţa Nicole Scherzinger (43 de ani), împreună cu iubitul ei, Thom Evans, de 37 de ani. Ea a venit cu o echipă întreagă de experţi în machiaj şi coafură, s-o facă frumoasă.

Nicole Scherzinger a venit cu iubitul, Thom Evans. Foto: Profimedia
Nicole Scherzinger a venit cu iubitul, Thom Evans. Foto: Profimedia

De la festival nu a lipsit nici Paris Hilton, de 41 de ani. Ea nu a venit cu soţul său, Carter Reum, de 41 de ani, cu care s-a măritat anul trecut. Moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton a venit îmbrăcată sofisticat. Într-una din zile l-a adus pe căţeluşul său, căruia i-a pus ochelari de soare în ton cu ţinuta.

Paris Hilton a fost îmbrăcată sofisticat. Foto: Profimedia
Paris Hilton a fost îmbrăcată sofisticat. Foto: Profimedia

Au fost la festival şi actorul Leonardo DiCaprio (47 de ani) cu iubita lui, Camila Marrone, de numai 24 de ani. El a încercat să treacă neobservat în masa de mulţime adunată la eveniment.

Justin Bieber a fost într-o ţinută ciudată. Foto: Profimedia
Justin Bieber a fost într-o ţinută ciudată. Foto: Profimedia

De asemenea, au mai fost la festival cântăreţul Justin Bieber (28 de ani), într-o ţinută ciudată, cu soţia sa, Hailey, de 25 de ani, cântăreţii Harry Styles (28 de ani) şi Shania Twain (56 de ani). 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net