Paris Hilton s-a măritat cu Carter Reum. Imagini cu fabuloasa rochie de mireasă

Ultima actualizare:

    Paris Hilton a îmbrăcat rochia de mireasăFoto: Arhivă personală
Paris Hilton a îmbrăcat rochia de mireasăFoto: Arhivă personală

Starleta americană Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, a anunţat că s-a căsătorit cu omul de afaceri Carter Reum, joi, în Bel-Air, cartierul de lux din Los Angeles, după doi ani de relaţie.

Vedeta de reality show a publicat pe reţelele de socializare mai multe imagini în rochie de mireasă, spre deliciul admiratorilor săi. „Pentru totdeauna al meu începe astăzi”, a scris ea în mesajul însoţit de un emoticon în formă de inel, data de 11 noiembrie şi hashtagul „tânără căsătorită”.

Paris Hilton s-a căsătorit cu omul de afaceri Carter Reum 

Rochia brodată cu flori a fost creată de Oscar de la Renta. Deși a zis că îmbracă 10 astfel de ținute, miștenitoarea imperiului Hilton a făcut publice, până acum, imagini cu doar una dintre ele, cea în care a spus cel mai important „Da” din cei 40 de ani ai săi.

Partenerurl ei, Carter Reum, este un antreprenor american originar din Chicago. El a înfiinţat împreună cu fratele său o companie care vinde băuturi spirtoase. Paris Hilton şi Carter Reum şi-au anunţat logodna pe 14 februarie.

Printre cei care au participat la ceremonie s-au aflat actriţele Ashley Benson („Pretty Little Liars”) şi Emma Roberts („American Horror Story”), şi cântăreţele Paula Abdul şi Bebe Rexha.

Tabloidele internaționale au publicat fotografii cu invitaţii care soseau la ceremonia care a avut loc în reşedinţa bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton, fiul fondatorului lanţului de hoteluri Hilton.

Paris Hilton a fost logodită de patru ori, dar este pentru prima dată când se căsătoreşte. Ea a documentat pregătirile de nuntă într-o nouă emisiune reality-tv, „Paris in Love”, lansată joi pe platforma americană de streaming Peacock.

image
image
image
image
image
image
banner Cătălin Bordea png
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net