Halle Berry, strălucitoare la Gala Elle, în Los Angeles. Cele mai îndrăznețe ținute de la eveniment

Ultima actualizare:

    Halle Berry, la Gala Elle 2021Foto: Getty Images
Halle Berry, la Gala Elle 2021Foto: Getty Images

Gala Elle a strâns și în acest an o mulțime de dive „sub acelaș acoperiș”. Printre cele mai strălucitoare apariții ale evenimentului s-au numărat celebrități precum Halle Berry, Ciara, Gal Gadot, dar și soția lui Justin Bieber, Hailey.

Evenimentul le-a permis încă o dată vedetelor să strălucească sub luminile reflectoarelor și să-și arate cu mândrie ținutele alese. Gala Elle de anul acesta a ajuns la cea de-a 27-a ediție și a celebrat femeile de la Hollywood, fiind organizată în Los Angeles, în data de 19 octombrie. 

Cum au arătat vedetele la Gala Elle 2021

Printre participante s-a numărat și actrița Halle Berry, care a venit însoțită de partenerul ei muzician, Van Hunt. Vedeta a oferit indicii despre relația sa prima oară în urmă cu un an, în septembrie, prin intermediul rețelelor de socializare.

Aceasta a purtat o rochie neagră, din material semitransparent pe alocuri, cu model violet, care s-a arătat extrem de îndrăzneață în zona decolteului. Pentru a accesoriza ținuta, actrița a ales câteva coliere suprapuse în aria bustului și o pereche de cercei supradimensionați.

De asemenea, Ciara a atras privirile cu o rochie albă, însă decolteul a fost mutat de data aceasta în zona piciorului. Crăpătura adâncă, dar elegantă, care i-a lăsat picioarele la vedere a fost cireașa de pe tort în ținuta cântăreței, care altfel ar fi fost o rochie simplă, prinsă pe gât. Ciara a optat pentru o serie de brățări și inele aurii pentru a completa întregul look demn de covorul roșu.

Printre vedetele prezente s-au mai numărat și Gal Gadot, Jennifer Hudson, care a fost îmbrăcată tot în alb, însă într-un costum, Gal Gadot, care a ieșit din tiparul clasic purtând o rochie roz siclam, și Eva Longoria, care a ales tot un costum de inspirație masculină, de data aceasta negru însă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net