Leni Klum, copie la indigo a lui Heidi! La 17 ani, adolescenta este „curtată" de cele mai mari nume din industria modei

Ultima actualizare:

Heidi Klum are 48 de ani și încă defiează pe cele mai cunoscute podiumuri ale lumii. Atunci când va decide să se retragă poate fi liniștită, căci fiica sa, Leni, îi calcă deja pe urme și are toate ingredientele pentru a deveni un model de talie internațională!

image

Heidi Klum și Leni, fiica sa de 17 ani, au pozat împreună pentru revista Harper's Bazaar din Germania, iar fotografiile sunt unele spectaculoase.

Asemănarea dintre cele două este izbitoare, iar adolescenta se manifestă plină de naturalețe în fața camerelor, semn că deja este pregătită pentru o carieră în modelling. 

Supermodelul, în vârstă de 48 de ani, arăta senzațional îmbrăcată într-o rochie mini cu imprimeu floral, în timp ce Leni, în vârstă de 17 ani, este radiantă într-o rochie de culoarea piersicii. 

Leni Klum are 17 ani și o frumusețe copleșitoare Sursă foto: Instagram Leni Klum
Leni Klum are 17 ani și o frumusețe copleșitoare Sursă foto: Instagram Leni Klum

Leni Klum a moștenit și profesionalismul de la mama sa, nu doar frumusețea 

Vorbind despre perechea mamă-fiică, redactorul-șef Kerstin Schneider a scris într-un articol al revistei: „Aproape nimeni nu este la fel de prietenos, necomplicat și disciplinat din cap până în picioare ca gazda Next Top Model din Germania. A devenit rapid clar că fiica lui Heidi, Leni, nu are gene bune doar în aparență, ci și în profesionalism și inteligență.”

S-a descurcat fantastic. Ea își dorește să modeleze de ceva vreme. Și în sfârșit am spus da, pentru că acum este suficient de mare, are 17 ani", a declarat Heidi. 

A fi pe coperta revistei cu mama ei i-a deschis multe uși pentru Leni. „A deschis Săptămâna Modei de la Berlin unde am văzut-o umblând pentru prima dată, în tocuri, ca un adevărat model.  Este uimitor pentru mine să o privesc cum lucrează și să văd că se descurcă singură", a completat modelul. 

Heidi Klum a pozat alături de fiica sa Sursă foto: Instagram Heidi Klum
Heidi Klum a pozat alături de fiica sa Sursă foto: Instagram Heidi Klum

Heidi Klum este căsătorită cu un bărbat mai mic cu 16 ani decât ea

Heidi Klum este mama a patru copii, toți avuți în urma căsătoriei cu artistul Seal. În 2019, Heidi Klum s-a căsătorit pentru a treia oară. Alesul modelului german este nimeni altul decât chitaristul formației Tokio Hotel, care făcea furori în rândul adolescenților acum un deceniu. În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani care există între ei, Heidi și Tom Kaulitz se înțeleg de minune, iar fericirea se poate citi pe chipul vedetei. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net