Top 10 vedete f─âr─â sutien. Cele mai senzuale apari╚Ťii din 2021

Dac─â ar fi dup─â ele, firmele de lenjerie intim─â ar da faliment. Click! v─â prezint─â poze de infarct cu vedete care sunt certate r─âu cu sutienul ┼či care prefer─â s─â ias─â din cas─â cu s├ónii la vedere. Top 10 apari╚Ťii sexy ├«n 2021.

image
Heidi Klum. Foto: Instagram

A fost spectacol ╚Öi ├«n anul 2021 ├«n showbiz-ul interna╚Ťional! Vedete superbe s-au ├«ntrecut ├«n apari╚Ťii senzuale, iar Click! a selectat pentru voi top 10 imagini cu dive care au l─âsat sutienul acas─â ╚Öi au ie╚Öit pe strad─â sau la evenimente, ├«n ╚Ťinute de infarct. De remarcat c─â cele mai multe dintre ele sunt neatinse de bisturiu, semn c─â ╚Öi la Hollywood, unde chirurgia estetic─â este o adev─ârat─â industrie, mai sunt ╚Öi excep╚Ťii care promoveaz─â naturale╚Ťea.

Top 10 vedete fără sutien în 2021

├Äntr-o ordine aleatorie, iat─â-le pe Alessandra Ambrosio (topmodel brazilian, 40 de ani), Bella Hadid (fotomodel, SUA, 25 de ani), Britney Spears (solist─â, 40 de ani), Emily Ratajkowski (o actri╚Ť─â ╚Öi fotomodel american, n─âscut─â ├«n Marea Britanie, 30 de ani), Heidi Klum (actri╚Ť─â, fotomodel ╚Öi prezentatoare TV, femeie de afaceri, designer de mod─â german, 48 de ani).

├Än list─â apare ╚Öi Jessica Alves, care a suferit o opera╚Ťie de schimbare de sex, plus zeci de alte opera╚Ťii estetice. ├Änainte s─â devin─â Jessica, Rodrigo Alves era poreclit Ken, p─âpu╚Öa-pereche a lui Barbie. Are 38 de ani ╚Öi este din Brazilia. Apari╚Ťii incendiare au avut ╚Öi Kourtney Kardashian (sora cea mai mare ╚Öi cea mai cuminte a familiei Kardashian, 42 de ani), Madonna (diva de 63 de ani care nu mai are nevoie de nici o prezentare, ╚Öi care e campioana apari╚Ťiilor sexy), Rihanna (c├ónt─ârea╚Ť─â, actri╚Ť─â, femeie de afaceri, model, designer, 33 de ani) ╚Öi Winnie Harlow (model jamaican-canadian ╚Öi ambasador al persoanelor care sufer─â de vitiligo, 27 de ani). 

image
Winnie Harlow. Foto: Profimedia
image
Alessandra Ambrosio. Foto: Profimedia
image
Bella Hadid. Foto: Profimedia
image
Britney Spears. Foto: Instagram
image
Emily Ratajkowski. Foto: Profimedia
Heidi Klum profimedia 0616456260 jpg
Heidi Klum. Foto Profimedia
image
Jessica Alves. Foto: Profimedia
image
Kourtney Kardashian. Foto: Profimedia
image
Madonna. Foto: Profimedia
image
Rihanna. Foto: Profimedia
carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg