Un voleibalist italian a dat 700.000 $ unei femei care s-a dat drept Alessandra Ambrosio

image
Alessandra Ambrosio nu a avut habar de escrocherie

Aşa naivitate nu s-a mai văzut! Italianul Roberto Cazzaniga a dat suma de 700.000 de dolari unei femei care s-a dat drept faimosul fotomodel Alessandra Ambrosio la telefon.

Povestea jucătorului profesionist Roberto Cazzaniga, de 42 de ani, de la liga secundă de volei din Italia, a îngrozit întreaga lume. El a fost înşelat de o femeie de 50 de ani, pe nume Maya, care l-a stors de bani în numele frumoasei vedete braziliene Alessandra Ambrosio (40 de ani).Ani de zile, Cazzaniga a fost convins că se iubeşte în secret cu fotomodelul şi a ajuns să-i trimită, în total, suma uriaşă de 700.000 de dolari. Banii au ajuns la Maya, care s-a dat drept Alessandra în tot acest timp.

Totul a început când o amică, numită Manuela, i-a dat lui Roberto un număr de telefon spunându-i că este al unei femei care vrea să vorbească cu el. Femeia era Maya, care i-a spus că acesta era pseudonimul ei, dar că în realitate era Alessandra Ambrosio. Italianul a crezut-o şi a tot vorbit la telefon cu escroaca.

Maya a reuşit perfect să-l convingă că era fotomodelul celebru. Însă nu s-a întânit niciodată cu ea, fiindcă mereu îi spunea că nu avea timp, din cauza programului supraîncărcat şi a problemelor de sănătate. De ruşine, Cazzaniga nu a vrut să spună câţi ani a fost păcălit în aşa hal. Dar a spus că i-a trimis mereu bani, de câte ori îi cerea. Îi spunea tot timpul că avea probleme, că trebuia să plătească nişte taxe uriaşe pentru o moştenire. Uneori pretindea că avea probleme cu cardurile de la bănci. Italianul s-a împrumutat de la rude şi prieteni ca să-i trimită sumele cerute. Aceştia l-au terzit la realitate.

Voleibalistul a reclamat în cele din urmă totul la poliţie. Aşa s-a descoperit că individa care îl suna aproape zilnic, făcând pe îndrăgostita lulea, nu era vedeta. Poliţiştii au stabilit că trei persoane au pus la cale escrocarea sa. Colegii de echipă îl descriu pe Cazzaniga drept un tip introvert şi naiv.

În tot acest timp, Alessandra Ambrosio nici nu a avut habar de el. Fotomodel de mare succes, diva a fost logodită cu omul de afaceri Jamie Mazur, între 2005-2018, relaţie din care are doi copii, o fiică de 13 ani, şi un fiu de 9 ani. Ea se iubeşte în prezent cu fotomodelul Richard Lee.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
intuneric
Berlusconi Salvini Meloni foto EPA EFE jpg
image
image
image
image
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg
Camilla Parker Bowles Regele Charles si Regina Elisabeta  Foto Gettyimages (2) jpg