Heidi Klum face furori pe internet! S-a filmat îmbrăcată în cea mai provocatoare rochie

Heidi Klum, în vârstă de 48 de ani, este fără îndoială una dintre cele mai apreciate modele. Cu un trup tras ca prin inel, un zâmbet molipsitor și o energie debordantă, este lesne de înțeles de ce Heidi Klum este urmărită pe Instagram de aproape 9 milioane de oameni.

Heidi Klum Sursă foto: Gettyimages
Heidi Klum Sursă foto: Gettyimages

Recent, Heidi Klum a demonstrat încă o dată că trecerea timpului nu are efect asupra formelor sale și nici a energiei pe care o transmite. Heidi a distribuit pe contul personal de Instagram un videoclip în care poartă o rochie galben-aprins, care lasă puține lucruri imaginației.

Cu aproape un picior întreg dezgolit și cu spatele acoperit timid doar de câteva bretele subțiti, Heidi defilează nestingerită prin fața camerei de filmat. 

Alături de videoclip, Heidi a încărcat mai multe fotografii ale aceleiași rochii, semn că s-a îndrăgostit iremediabil de noua sa achiziție vestimentară.

Heidi Klum este cunoscută nu doar pentru cariera sa impresionantă în industria modei, ci și pentru dezinvoltura de care dă doavdă.

Modelul se pozează în ipostaze foarte îndrăznețe singură sau în compania soțului cu 16 ani mai tânăr, chitaristul formției germane Tokio Hotel, Tom Kaulitz. 

Heidi Klum, petreceri monstruoase de Halloween

Un lucru este cert, Heidi depune eforturi considerabile pentru a impresiona. Dovada? Petrecerile grandioase pe care le organizează în fiecare an cu ocazia Halloween-ului. În fiecare an, Heidi se deghizează în personaje complexe și petrece chiar și 10 ore în compania stiliștilor pentru a ajunge la rezultatul dorit. 

Heidi Klum are un soț cu 16 ani mai tânăr

Heidi Klum s-a căsătorit în anul 2019 cu Tom Kaulitz, chitaristul și unul dintre membrii fondatori ai formației Tokio Hotel.

Nunta a fost una foarte discretă, iar cel care a oficiat ceremonia din India a fost chiar fratele geamăn al lui Tom, pe nume Bill. Heidi îl îndrăgește pe Bill și are o relație foarte apropiată cu el, artistul însoțindu-i adesea pe cei doi îndrăgostiți în vacanțele lor în jurul lumii. 

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg