Heidi Klum face furori pe internet! S-a filmat îmbrăcată în cea mai provocatoare rochie

Heidi Klum, în vârstă de 48 de ani, este fără îndoială una dintre cele mai apreciate modele. Cu un trup tras ca prin inel, un zâmbet molipsitor și o energie debordantă, este lesne de înțeles de ce Heidi Klum este urmărită pe Instagram de aproape 9 milioane de oameni.

Heidi Klum Sursă foto: Gettyimages
Heidi Klum Sursă foto: Gettyimages

Recent, Heidi Klum a demonstrat încă o dată că trecerea timpului nu are efect asupra formelor sale și nici a energiei pe care o transmite. Heidi a distribuit pe contul personal de Instagram un videoclip în care poartă o rochie galben-aprins, care lasă puține lucruri imaginației.

Cu aproape un picior întreg dezgolit și cu spatele acoperit timid doar de câteva bretele subțiti, Heidi defilează nestingerită prin fața camerei de filmat. 

Alături de videoclip, Heidi a încărcat mai multe fotografii ale aceleiași rochii, semn că s-a îndrăgostit iremediabil de noua sa achiziție vestimentară.

Heidi Klum este cunoscută nu doar pentru cariera sa impresionantă în industria modei, ci și pentru dezinvoltura de care dă doavdă.

Modelul se pozează în ipostaze foarte îndrăznețe singură sau în compania soțului cu 16 ani mai tânăr, chitaristul formției germane Tokio Hotel, Tom Kaulitz. 

Heidi Klum, petreceri monstruoase de Halloween

Un lucru este cert, Heidi depune eforturi considerabile pentru a impresiona. Dovada? Petrecerile grandioase pe care le organizează în fiecare an cu ocazia Halloween-ului. În fiecare an, Heidi se deghizează în personaje complexe și petrece chiar și 10 ore în compania stiliștilor pentru a ajunge la rezultatul dorit. 

Heidi Klum are un soț cu 16 ani mai tânăr

Heidi Klum s-a căsătorit în anul 2019 cu Tom Kaulitz, chitaristul și unul dintre membrii fondatori ai formației Tokio Hotel.

Nunta a fost una foarte discretă, iar cel care a oficiat ceremonia din India a fost chiar fratele geamăn al lui Tom, pe nume Bill. Heidi îl îndrăgește pe Bill și are o relație foarte apropiată cu el, artistul însoțindu-i adesea pe cei doi îndrăgostiți în vacanțele lor în jurul lumii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net