Heidi Klum a fugit cu soțul ei într-o escapadă romantică în Grecia

Ultima actualizare:

    Heidi Klum, 48 de ani, se relaxează în Grecia, în apropiere de Atenafoto: Instagram
Heidi Klum, 48 de ani, se relaxează în Grecia, în apropiere de Atenafoto: Instagram

Heidi Klum o ține doar într-o vacanță! Fotomodelul german în vârstă de 48 de ani se bucură de vremea frumoasă din Grecia, după ce a luat o pauză de filmări. Ea a sosit la Atena la finele săptămânii trecute unde a fost invitată la un eveniment de modă și a profitat de acest prilej pentru a se bucura de ultimele zile frumoase din anul 2021 alături de soțul ei Tom Kaulitz, 32 de ani.

Heidi Klum, în vârstă de 48 de ani, a sosit la Atena la finele săptămânii trecute unde a fost invitată la un eveniment de modă. Ea a profitat de acest prilej pentru a se bucura de ultimele zile frumoase din anul 2021 alături de soțul ei, muzicianul de la Tokyo Hotel, Tom Kaulitz, în vârstă de 32 de ani. Cei doi îndrăgostiți au profitat de această deplasare pentru a petrece mai mul timp împreună și i-au lăsat pe copii acasă pentru că aceștia au început școala. Heidi Klum a postat recent o fotografie de la malul mării, în timp ce admiră peisajul. Cu doar o zi înainte ea și Tom s-au plimbat cu vaporașul și au reprodus celebra scenă din filmul ”Titanic” spre amuzamentul fanilor lor.

Citește și:

Cadou de ziua lui: Heidi Klum şi-a dus iubitul la orgie, în deşert

Heidi Klum s-a simțit rău toată săptămâna! Ea și Tom Kaulitz așteaptă rezultatele testului pentru COVID-19

Heidi Klum, avere de aproape 100 de milioane $

Heidi Klum are o avere estimată la peste 90 de milioane și are un salariu anual de 19 milioane de dolari. Practic, face bani din orice lucru pe care pune mâna. Însă la capitolul dragoste, stă destul de prost, o confirmă cele două divorțuri din care a ieșit cam șifonată. Heidi a mai fost măritată cu Ric Pipino, între 1997 şi 2002 şi cu Seal, între 2005 şi 2014. În august 2019, ea s-a măritat cu Tom Kaulitz pe un iaht și speră ca de data aceasta să fie cu noroc. Cei patru copii ai lui Heidi Klum, Henry, de 15 ani, Johan, de 14 ani, Lou, de 11 ani, şi Leni, de 17 ani au rămas în SUA pentru că a început școala și nu mai pot lipsi de la cursuri.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net