Heidi Klum a fugit cu so╚Ťul ei ├«ntr-o escapad─â romantic─â ├«n Grecia

image
Heidi Klum, 48 de ani, se relaxează în Grecia, în apropiere de Atenafoto: Instagram

Heidi Klum o ╚Ťine doar ├«ntr-o vacan╚Ť─â! Fotomodelul german ├«n v├órst─â de 48 de ani se bucur─â de vremea frumoas─â din Grecia, dup─â ce a luat o pauz─â de film─âri. Ea a sosit la Atena la finele s─âpt─âm├ónii trecute unde a fost invitat─â la un eveniment de mod─â ╚Öi a profitat de acest prilej pentru a se bucura de ultimele zile frumoase din anul 2021 al─âturi de so╚Ťul ei Tom Kaulitz, 32 de ani.

Heidi Klum, ├«n v├órst─â de 48 de ani, a sosit la Atena la finele s─âpt─âm├ónii trecute unde a fost invitat─â la un eveniment de mod─â. Ea a profitat de acest prilej pentru a se bucura de ultimele zile frumoase din anul 2021 al─âturi de so╚Ťul ei, muzicianul de la Tokyo Hotel, Tom Kaulitz, ├«n v├órst─â de 32 de ani. Cei doi ├«ndr─âgosti╚Ťi au profitat de aceast─â deplasare pentru a petrece mai mul timp ├«mpreun─â ╚Öi i-au l─âsat pe copii acas─â pentru c─â ace╚Ötia au ├«nceput ╚Öcoala. Heidi Klum a postat recent o fotografie de la malul m─ârii, ├«n timp ce admir─â peisajul. Cu doar o zi ├«nainte ea ╚Öi Tom s-au plimbat cu vapora╚Öul ╚Öi au reprodus celebra scen─â din filmul ÔÇŁTitanicÔÇŁ spre amuzamentul fanilor lor.

Citește și:

Cadou de ziua lui: Heidi Klum ┼či-a dus iubitul la orgie, ├«n de┼čert

Heidi Klum s-a sim╚Ťit r─âu toat─â s─âpt─âm├óna! Ea ╚Öi Tom Kaulitz a╚Öteapt─â rezultatele testului pentru COVID-19

Heidi Klum, avere de aproape 100 de milioane $

Heidi Klum are o avere estimat─â la peste 90 de milioane ╚Öi are un salariu anual de 19 milioane de dolari. Practic, face bani din orice lucru pe care pune m├óna. ├Äns─â la capitolul dragoste, st─â destul de prost, o confirm─â cele dou─â divor╚Ťuri din care a ie╚Öit cam ╚Öifonat─â. Heidi a mai fost m─âritat─â cu Ric Pipino, ├«ntre 1997 ┼či 2002 ┼či cu Seal, ├«ntre 2005 ┼či 2014.┬á├Än august 2019, ea s-a m─âritat cu Tom Kaulitz pe un iaht ╚Öi sper─â ca de data aceasta s─â fie cu noroc.┬áCei patru copii ai lui Heidi Klum, Henry, de 15 ani, Johan, de 14 ani, Lou, de 11 ani, ┼či Leni, de 17 ani┬áau r─âmas ├«n SUA pentru c─â a ├«nceput ╚Öcoala ╚Öi nu mai pot lipsi de la cursuri.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
the sandman jpg
cub laura cosoi png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cristina dorobantu
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg