Război! Heidi Klum vrea să îşi bage tatăl în puşcărie

image
Gunther Klum a fost impresarul fiicei, dădaca nepoţilor şi acum e pus la zidFoto: Profimedia

Heidi Klum şi-a scos ghearele de tigroaică! Fotomodelul german în vârstă de 47 de ani l-a dat în judecată pe tatăl ei, Gunther, 75 de ani, pentru că a folosit ilegal în campanii publicitare numele nepoatei lui, Luni, de 17 ani. Klum s-a certat cu tatăl ei pentru prima oară, în 2019.

Heidi Klum i-a declarat război total tatălui ei, care a ajutat-o enorm în cariera de aproape 30 de ani. 

Fotomodelul german are o avere de 160 de milioane de dolari şi primeşte un salariu anual de 19 milioane de dolari pentru că face parte din juriul emisiunii ”Americanii au talent”. Însă atunci când vine vorba de copiii ei, se transformă într-o tigroaică şi nu are milă. Heidi şi-a dat în judecată propriul tată şi vrea să demonstreze în instanţă că acesta a avut ”intenţii răuvoitoare” atunci când a înregistrat numele nepoatei şi porecla lui Leni de pe vremea când avea doar câţiva anişori, ”şorico-pisicuţa” (Mousecat). 

Dacă este găsit vinovat, Gunther va petrece în spatele gratiilor şase luni sau va avea de plătit 250.000 de euro. Heidi nu vrea să cedeze pentru că nu mai are încredere în tatăl ei, care i-a fost impresar toată viaţa. Ei s-au certat în 2019, după ce Heidi s-a măritat cu actualul soţ, Tom Kaulitz, 31 de ani, din trupa Tokyo Hotel. Conform tabloidului britanic ”The Mirror”, tatăl lui Heidi Klum a înregistrat numele nepoatei în luna martie 2021, fără a-i cere acordul fiicei lui. El a semnat ulterior mai multe contracte publicitare, violând drepturile de imagine ale lui Leni. 

”Dacă se dovedeşte în instanţă că Gunther Klum a încălcat drepturile de imagine ale nepoatei lui şi le-a vândut către terţi, atunci va plăti 250.000 de euro sau va face şase luni de închisoare”, a declarat pentru BILD avocatul Stephan Ruben. 

image
Leni Klum, 17 ani, a debutat în modă la o vârstă fragedă, călcând pe urmele mameiFoto: Profimedia

Conform publicaţiei germane, scandalul a fost făcut public chiar de Gunther Klum, care s-a trezit cu o notificare primită de la avocaţii fiicei sale, care îl ameninţau cu puşcăria. Heidi Klum nu a vrut să comenteze scandalul şi nu vrea să intre într-o polemică de lungă durată cu tatăl ei. Gunther Klum a declarat pentru ”The Mirror” că ”numele de Leni i-a aparţinut bunicii lui Heidi. Am înregistrat numele de Leni Klum şi deţin toate drepturile de imagine pentru că este dreptul meu”, a subliniat Gunther. Heidi mai are încă trei copii cu Seal, pe Henry, 15 ani, Johan, 14 ani, şi Lou, 11 ani.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
agresiune
Te cunosc de undeva Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg