Transfer de proporții în televiziune? Ce spune Gina Pistol despre „mutarea” la Pro TV: „O să mă întorc”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gina Pistol (42 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea, în urmă cu o lună, când a anunțat că, momentan, pune pe stop cariera sa profesională, după șapte ani de colaborare cu postul Antena 1. Gurile rele au început să vorbească în spațiul public despre faptul că blondina s-ar duce la postul rival și anume la Pro TV. Avem primele declarații de la iubita lui Smiley cu privire la „transferul” la postul de pe Pache!

De pe 9 martie 2021, viața Ginei Pistol și a lui Smiley (39 de ani) s-a schimbat radical! Cele două vedete au devenit pentru prima dată părinți, după ce blondina a adus-o pe lume pe fiica lor, Josephine. 

Semnează sau nu Gina Pistol cu Pro TV?

Se pare că obiectivele din viața Ginei Pistol s-au schimbat radical de atunci, deoarece aceasta a pus cariera pe un loc secund, iar viața de familie pe primul loc, lucru pe care, evident, nu îl regretă. Contactată de Click!, Gina Pistol a explicat în detaliu decizia sa de a renunța, momentan la lumina reflectoarelor. De asemenea, Gina a lămurit totul cu privire la „plecarea” la Pro TV, spunând că nu este nimic adevărat și că nu se pune problema de așa ceva. 

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei, așa că am vrut să iau o pauză. Bineințeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO-TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat Gina Pistol, pentru Click!.

Gina Pistol, decizie tranșantă

Partenera de viață a lui Smiley anunța în urmă cu o lună, pe pagina sa de Instagram, retragerea sa temporară din emisiuni și le explica fanilor prin ce frământări trece ea.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, este o parte din mesajul Ginei Pistol.

Click! spune

Gina Pistol a lucrat, timp de șapte ani, la Antena 1, unde a fost prezentatoarea emisiunilor de succes „Chefi la cuțite” și „Asia Express”. După decizia sa de a se retrage pentru o perioadă nedeterminată din lumina reflectoarelor, locul său a fost ocupat imediat de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro!