Cum a început povestea de iubire dintre Smiley și Gina Pistol: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani) trăiesc o adevărată poveste de dragoste și sunt, fără nici o îndoială, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, ei au dat vestea pe care toți fanii lor o așteptau de multă vreme: se vor căsători! Însă, ce cu siguranță mulți nu știu, este cum a început povestea lor frumoasă de iubire.

Cum a început povestea lor frumoasă de iubire / Foto: Instagram
Cum a început povestea lor frumoasă de iubire / Foto: Instagram

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici în urmă cu ceva timp, Smiley (39 de ani) a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre el și viitoarea sa soție, Gina Pistol (42 de ani). După spusele cântărețului, se pare că pentru cei doi nu a fost dragoste la prima vedere:

„Nu a fost dragoste la prima vedere, pentru că noi ne văzuserăm de mult și ne-am văzut cumva de-a lungul timpului în mai multe împrejurări. Cumva, ne simpatizam de la distanță. Întotdeauna mi s-a părut o tipă super de gașcă și super simpatică, și foarte frumoasă ce-i drept, dar niciodată nu m-am gândit la o relație pentru că de obicei ori eu eram într-o relație, ori ea, ori amândoi. Plus că suntem destul de serioși în ceea ce privește relația. Dacă suntem într-o relație nu ne apucăm să ne agităm pe lângă.

Smiley: „M-am gândit să las lucrurile să se întâmple natural”

Și treptat a venit, adică ne-am cunoscut, ne-am înțeles, am văzut că ne înțelegem bine, am mers în vacanță să vedem cu e, adică toate lucrurile au fost naturale și cumva nici unul dintre noi nu ne-am luat un angajament ferm, pentru că am lăsat lucrurile să se întâmple natural și să nu fie un contract. Știi?

Adică, chiar și contractele sunt fix pentru că d-aia căsătoriile, cumva, sunt ca o treabă d-asta ca un contract, pe care îl semnezi. Contractele au fost făcute de avocați pentru situațiile în care nu te înțelegi bine. Și atunci, dacă ne străduim să fim bine, ce rost mai are un contract? Mă refer la contractul căsătoriei sau angajamentului, adică nu exclud căsătoria, departe gândul, da cumva m-am gândit să las lucrurile să se întâmple natural”, i-a explicat Smiley gazdei Damian Drăghici.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net