Adevăratul motiv pentru care Gina și Smiley au decis s-o ascundă pe micuța Josephine: „Am decis împreună”

Smiley și Gina Pistol au dat vestea cea mare: se căsătoresc! Anunțul a fost făcut chiar de cei doi, prin intermediul unui video postat pe Youtube. Cuplul, care urmează să ajungă în curând la altar, a explicat, cu acest prilej, de ce evită să-și expună fetița, pe micuța Josephine, pe rețelele de socializare.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar acum doi ani au devenit părinții unei fetițe superbe, Josephine, pe care au decis, însă, deocamdată să o țină departe de ochii publicului larg.

Recent, Gina Pistol a făcut o imprudență, postând, din greșeală, o poză cu chipul micuței Josephine. Internetul a luat foc, iar Gina a șters imediat imaginea de pe rețelele de socializare, cerându-și iertare, în lacrimi, pentru gestul necugetat. Gina a cerut, ulterior, presei să blureze chipul micuței.

Acum, la anunțul căsătoriei, cei doi au explicat de ce evită să posteze imagini cu chipul fetiței lor, imagini atât de dorite de public.

Noi am decis să fim neutrii în această poveste. Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană, și eu cred că, orice persoană are dreptul să aleagă cine vrea să fie, cum vrea să-și trăiască viața.” a declarat Gina Pistol.

Smiley: „Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața!”

Atât Smiley, cât și Gina Pistol, își doresc ca fiica lor să fie cea care decide dacă își dorește să fie persoană publică.

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe Internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie sa aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru!”, a declarat Smiley.

Smiley:„Locul unui minor nu e pe rețelele de socializare”

Cu toate că cei doi au ales să nu posteze imagini cu chipul fiicei lor, în momentul în care ies în lume, micuța Josephine nu are fața acoperită. Una peste alta, Smiley este de părere că un minor nu are ce căuta pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, în viitor, nu vor mai posta deloc poze cu fiica lor, nici măcar cu spatele!

„E un copil simpatic, creativ, eu unul așa vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo. Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale e decizia ei!

Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă.

O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele”, a ținut să precizeze Smiley.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinții unei fetițe, pe nume Josephine, pe care au decis să o țină departe, deocamdată, de tot ceea ce înseamnă expunere pe rețelele de socializare.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistol au avut pentru prima dată o manifestare publică a afecțiunii și legăturii lor, când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente „Ne vedem noi” și s-au sărutat cu emoție în fața a 5.000 de oameni, prezenți la concertul lui Smiley.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
cub ana baniciu mircea baniciu png
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net