Noi detalii despre nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Când are loc marele eveniment și ce va purta artistul în ziua cea mare

Invitat la emisiunea "La Măruță" prezentată de Cătălin Măruță, Smiley a dat detalii despre nunta pe care o va avea cu Gina Pistol la sfârșitul lunii acesteia, unde Josephine va fi prezentă și se va împiedica în rochia mamei ei.

Gina și Smiley au anunțat că fac nuntă
Gina și Smiley au anunțat că fac nuntă

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare marele eveniment și anume nunta lui Smiley cu Gina Pistol, care va avea loc pe 27 mai. Invitat la emisiunea "La Măruță" solistul și compozitorul, dar și prezentator la "Românii au talent" și antrenorul de la "Vocea României", Smiley a povestit când va avea loc evenimentul și cine-i va face costumul: creatoarea de modă Irina Voinea. Acesta va fi, cu siguranță, unul atipic, așa cum a realizat mai mereu, căci s-a ocupat mereu de ținutele sale, nu numai de cele de la "Românii au talent" sau "Vocea României". "Nu o să fie ceva convențional, cu siguranță", a spus Smiley despre costumul pe care îl va purta la nuntă.

Bunica lui Smiley este topită după Josephine
Bunica lui Smiley este topită după Josephine

„Noi am pus pe youtube toată povestea pentru că așa am făcut și când Gina a rămas gravidă, pentru că ne place să știe oamenii din surse sigure, de la noi. Și am zis că e o idee bună să-i anunțăm pe oameni cum i-am anunțat și de evenimentul important din viața noastră. Josephine cred că acum este acasă, nu știu dacă se uită la televizor... O să danseze cu noi, l-a descoperit pe Michael Jackson, își pune pălăria, îmi cere pălăria. Descoperim împreună lucruri noi despre ea și este fascinant în fiecare zi mai învață câte ceva. Bunica este foarte bucuroasă de Josephine, mergem la ea, petrecem de sărbători la ea. Bunica ne-a învățat prost pentru că ne-a gătit bine.

Cei doi se vor căsători pe 27 mai
Cei doi se vor căsători pe 27 mai

Pune dragoste în orice, și mama ne gătește bine. Bunicul meu era vânător și am mâncat de mic vânat, căprioară, porc mistreț, etc. Ele visau să fac ceva, o meserie, să fiu doctor, doar că eu am două mâini stângi", a povestit Smiley, care a fost surprins de Măruță cu sarmale făcute de bunica lui, cu un mesaj video de la ea dar și cu venirea în platoul emisiunii a dirigintei sale, doamna Corhon, despre care a spus că este o femeie blândă și simpatică.

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net