Accidentare groaznică la Românii au talent! Unul din favoriți a fost forțat să abandoneze concursul

#Românii au talent

Este un fapt bine înțeles de toată lumea că nu poate exista decât un singur câștigător la o emisiune precum „Românii au Talent”. Însă dintre toate modurile în care un concurent poate părăsi această competiție, probabil că puține sunt cele la fel de zdrobitoare pentru moral precum o accidentare la repetiții. Mai ales pentru un favorit la titlu, precum Marco Cristoferi, care a fost nevoit să plece acasă chiar dinainte ca semifinala de vineri să înceapă.

Accidentare groaznică în semifinala Românii au talent!
Accidentare groaznică în semifinala Românii au talent!

Nu este deloc un mister pentru nimeni faptul că nu poate exista decât un singur mare învingător, la competiții precum „Românii au Talent”. Pe măsură ce concurenții se apropie de marele premiu, va crește și numărul eliminărilor, iar acesta este un fapt bine înțeles de oricine. Însă, dintre toate modurile în care un concurent poate părăsi această competiție, probabil că doar foarte puține sunt chiar la fel de zdrobitoare pentru moral precum o accidentare la repetiții.

Din nefericire, exact acest lucru i s-a întâmplat unuia dintre marii favoriți la titlu în acest sezon, Marco Cristoferi. Acesta a suferit o accidentare chiar înainte de începerea semifinalei, nemaiputând să urce pe scenă, iar astfel, este nevoit să iasă din concurs. Bărbatul în vârstâ de doar 37 de ani se pregătea intens pentru spectacolul de vineri seară, însă a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce accidentarea i-a adus la final speranțele pentru marele premiu.

Dansatorul primise Golden Buzz de la Andra

Fost balerin și acrobat, potrivit informațiilor oferite de către PRO TV, Marco Cristoferi a intrat în luptă pentru marele premiu de la „Românii au Talent” cu un număr spectaculos de dans. El dorește să arate lumii că dansul este o metodă viabilă de a ne elimina furia și supărările, iar modul complex și intens în care dansează a impresionat publicul, cât și juriul.

Iar Andra a fost printre cei care au apreciat cel mai mult numărul italianului, oferindu-i un golden buzz, care l-a trimis direct în semifinale.

El lucrează și alături de copii, pe care îi învață cum să se elibereze de emoțiile negative într-un mod sănătos, prin breakdance.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net