Povestea dureroasă de viață a magicianului Garry Cozma, semifinalist la „Românii au talent”

Garry Cozma (34 de ani) este semifinalistul de la „Românii au talent”. I-a impresionat pe jurații show-ului de televiziune cu un număr de magie. Garry Cozma este talentat și la muzică, întrucât provine dintr-o familie de artiști, din Republica Moldova. A divorțat de soția sa și a ținut piept depresiei, însă a reușit să depășească toate dezamăgirile vieții.

Garry Cozma i-a uimit pe jurații de la „Românii au talent” / foto: captură Pro TV
Garry Cozma i-a uimit pe jurații de la „Românii au talent” / foto: captură Pro TV

Garry Cozma a renunțat la cariera de artist, talent pe care l-a moștenit de la tatăl său, în schimbul dorinței sale de a deveni magician. Concurentul a studiat la „Colegiul de Muzică Ștefan Neaga” din Chișinău. Încă de pe băncile liceului a cunoscut gustul succesului, întrucât făcea parte dintr-o trupă, adesea fiind chemat să apară în diverse emisiuni de televiziune.

Bogdan Mangu i-a insuflat pasiunea pentru magie

Iubirea pentru magie s-a făcut remarcată în viața lui Garry Cozma atunci când l-a văzut pe renumitul magician Bogdan Mangu, într-o emisiune din România. Atunci i-a venit ideea de a exersa diverse trucuri care, după mult exercițiu, au prins contur. Astfel, concurentul a reușit să obțină și o diplomă de magician din partea Asociației de Magicieni.

Acesta a invitat-o pe Andra pe scenă, pentru a concretiza numărul de magie, ajutându-se de telefonul ei. Restul juraților au rămas muți de uimire și i-au oferit lui Garry Cozma voturi pozitive, care l-au propulsat în marea finală.

Andra, pe scenă alături de Garry Cozma / foto: captură Pro TV
Andra, pe scenă alături de Garry Cozma / foto: captură Pro TV

„E bine! Se vede că nu e de ieri, de azi pe scenă. Știe, cunoaște arta asta. Adică îmi place cum a făcut din momentul ăsta un spectacol de câteva minute”, a spus Andi Moisescu, în emisiunea de la Pro TV

„Nu știu ce ai făcut, dar îmi place. Eu le prefer pe astea: să mai și râzi, te mai și distrezi, rămâi cu gura căscată, mai zboară un ciocan, cade Bobo lângă mine.. E exact ce trebuie!”, a spus și Dragoș Bucur, la rândul său. 

Despărțirea de fosta soție l-a adus în pragul depresiei și al alcoolului

Pe lângă faptul că s-a remarcat în fața unei țări întregi, Garry Cozma are o poveste de viață dureroasă. Concurentul a fost căsătorit, însă mariajul lui s-a sfârșit în urmă cu mai mulți ani. Cei doi sunt părinții unei fetițe, însă interdicția soției de a-și vedea propriul copil l-a adus pe Garry Cozma în pragul depresiei și al consumului de alcool.

Ulterior, acesta a luat decizia de a renunța la pasiunea lui: magia. Între timp, a fost livrator de mâncare, taximetrist, mai apoi a fost angajatul unei case funerare. În ciuda trecutului dureros, concurentul a luat decizia să își demonstreze talentul în fața unei țări întregi, pe scena de la „Românii au talent”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net