Cine este Marco Cristoferi de la Românii au talent. Dansatorul a primit Golden Buzz de la Andra: „Când văd oameni ca tine, asta fac”

Marco Cristoferi are 37 de ani și a venit la Românii au talent pentru a demonstra că dansul poate căpăta diverse forme, iar dacă știi cum să controlezi pașii, îți poate schimba viața. 

Marco Cristoferi a primit Golden Buzz la Românii au talent
Marco Cristoferi a primit Golden Buzz la Românii au talent

Italianul de 37 de ani practică breakdance și ceea ce a început în pandemie ca o pasiune și ca un nou sens al vieții sale s-a transformat, rapid, într-un talent greu de egalat. Pe scena de la Românii au talent, Marco a strălucit și a transpus numeroase sentimente în mișcările sale. 

„Copiii cu care lucrez eu sunt copii furioși”

Marco a descoperit că prin breakdance poate ajuta copiii furioși să-și exprime sentimentele fără să le facă rău celor din jurul lor. Tocmai de aceea, în timpul pandemiei, a început să lucreze cu ei și să le contureze altfel universul atât de negru în care simțeau că trăiesc. 

A venit la Românii au talent fără să se gândească măcar la faptul că va impresiona atât de tare, încât Andra va apăsa Golden Buzz-ul și-l va trimite direct în semifinală.

„În timpul pandemiei, am lucrat la un spital de psihiatrie pentru copii. Acolo am înțeles că deși nu mai lucrasem ca pedagog, tot ce am învățat în viața mea a fost un instrument foarte util pentru ei. Le-a schimbat viața. Am găsit o cale. Copiii cu care lucrez eu sunt copii furioși, care poate se află în situații dificile.

Așadar, eu prin breakdance îi fac să-și diminueze furia. Prin intermediul diferitelor jocuri. Am construit o casă specială pentru așa ceva, în doi ani de pandemie am creat un sistem pentru cei care trăiesc în situații limită. Cred că e frumos să le dau și lor energia pe care mi-a dat-o mie dansul. Am venit la Românii au talent pentru că vreau să am șanse cât mai mari să-mi îndeplinesc visul. Visul meu e să deschid o școală în care să îmbin starea de bine, cu arta, cu corpul”, a spus Marco Cristoferi, dansatorul de 37 de ani.

„Când văd oameni talentați ca tine, ce pot să fac? Uite asta fac!”, a spus și Andra, iar câteva secunde mai târziu a apăsat Golden Buzz-ul pentru italian. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net