Moment genial în semifinala Românii au Talent! Nimeni nu va uita acest concurent: „A fost extrordinar”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Denisia Sănduleac a reușit să ajungă în semifinala acestui sezon de la „Românii au Talent”, iar performanța ei de pe scenă a rămas la fel de extraordinară precum până acum! Vineri seară, concurenta a ridicat atât publicul, cât și juriul, în picioare cu modul în care a îmbinat muzica populară cu rock-ul. Jurații au avut doar cuvinte de laudă la final!

Semfinala Românii au talent a produs un nou moment magic
Moment de senzație la Românii au talent. Foto: colaj Pro TV

Moment de excepție în semifinala Românii au talent

Denisia Sănduleac are doar 17 ani, dar deja se poate mândri cu un talent artistic care o pune pe picior de egalitate cu oricine altcineva ar urca pe scenă. Iar eforturile ei au fost recunoscute de către jurații de la „Românii au Talent”, unde tânăra cântăreață de muzică populară a reușit deja să ajungă în semifinale. Vineri seara, în timpul semifinalei, aceasta a reușit să îmbine cu măiestrie muzica rock cu cea populară, ridicând în picioare publicul din sală, care a apreciat foarte mult momentul Denisei Sănduleac.

Juriul de la Românii au Talent a apreciat foarte mult momentul cântăreței / captură: PRO TV
Juriul de la Românii au Talent a apreciat foarte mult momentul cântăreței / captură: PRO TV

Iar publicului i s-au alăturat rapid și jurații de la „Românii au Talent”, care după momentul tinerei cântărețe, au avut doar cuvinte de laudă pentru aceasta. „Melodia este extraordinară. Sunt sigură că toți au cântat-o acum. A sunat foarte bine, iar tu ești o scumpete de fată. Felicitări”, a spus Andra, iar imediat după ea, „mi-a plăcut foarte mult cum s-a îmbinat totul. A fost senzațional”, a completat Mihai Bobonete. Iar Dragoș Bucur a lăudat și el performanța cântăreței, spunând că „voce au foarte mulți oameni, pe internet ascultăm o grămadă de voci extraordinare. Ce nu are multă lume este pasiunea de a cânta cu sufletul. Ajungi la oameni. Cântecul și vocea ta reușesc să ajungă la toată lumea”, a adăugat acesta.  

Denisia Sănduleac are doar 17 ani, dar deja cântă de mult timp

Tânăra cântăreață are doar vârsta de 17 ani, dar deja a reușit să ridice publicul și jurații de la „Românii au Talent” în picioare. Ea vine din comuna Concești, județul Botoșani, unde vrea să ducă mai departe tradițiile populare românești. Ea mai are o soră și un frate, ambii instrumentiști, potrivit informațiilor oferite de către PRO TV. Tânăra cântă încă de când era la grădiniță, unde era mereu în centrul atenției la serbări, unde cânta.

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net