Gina Pistol și Smiley, nuntă ca-n povești! Au ținut ascunsă locația reală a petrecerii până în ultimul moment

Ultima actualizare:

Gina Pistol și Smiley își unesc destinele în fața lui Dumnezeu, sâmbătă, 27 mai 2023. Cei doi au decis să sărbătorească marele eveniment din viața lor într-o locație fabuloasă din Snagov. Cum arată zona de vis unde cei doi vor petrece alături de cei dragi, vedeți acum.

Gina Pistol și Smiley, nuntă ca-n povești! Foto: colaj/Facebook Oragneria Iris
Gina Pistol și Smiley, nuntă ca-n povești! Foto: colaj/Facebook Oragneria Iris

Gina Pistol și Smiley au o relație superbă de mai bine de 7 ani din care s-a născut rodul iubirii lor, micuța Josephine, însă abia acum au decis să treacă la următorul nivel. Au avut o iubire discretă și au ținut și ca pregătirile de nuntă să se desfășoare cât se poate de discret.

Nunta se anunță una de basm, însă de eveniment se vor bucura mirii alături de oamenii apropiați. Alături de Gina și Smiley vor fi prezenți undeva la 200-300 de persoane. Totul se pare că va avea loc într-o locație de vis din Snagov, dar nu la Palat cum s-a zvonit zilele trecute.

Frumoasa mireasă a decis să poarte două rochii pe care însă nu le-a arătat partenerului său, fiind superstițioasă, păstrând suspansul până la momentul cei mare. Au fost zile pline pentru cei doi, o organizare care a fost făcută în detaliu după cum ne-a declarat în exclusivitatea mireasa. 

„Nu am avut timp să mă gândesc și să realizez ce se întâmplă, așa că nu am avut timp să mă ia emoțiile, pentru că au fost foarte multe lucruri de făcut în ultima perioadă. Ne dorim totul să iasă bine și frumos. Andrei (Smiley – n.r) este și el bine, are astăzi o zi mai aglomerată. Are multe de făcut, nici pe el nu cred că l-au luat emoțiile”, a declarat Gina Pistol pentru Click!

Unde are loc nunta Ginei Pistol și a lui Smiley

Evenimentul se va desfășura într-un cadru de basm din Snagov ce pare a fi Orangeria Iris, deținută de renumitul florar Nicu Bocancea, după cum se vehiculează în presă. Locul are o capacitatea de 400 de persoane, Orangeria are o terasă de 600 mp unde nuntașii se vor putea distra în voie.

Având în vedere toate acestea, cel mai probabil locația va găzdui un decor superb de flori desprins din povești, deși important de menționat este faptul că locul este amenajat cu portocali, măslini și tot felul de plante speciale, lăsându-ți impresia că te afli într-o destinație exotică deși în realitate ești la o aruncătură de băț de București. În același timp, sera cu pereți și tavan de sticlă lasă invitaților bucuria de a admira pădurea Snagovului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net