Ce au făcut Gina Pistol și Smiley la prima întâlnire! Gestul bizar care le-a schimbat viața

Ultima actualizare:

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele frumoase cupluri din showbiz, iar astăzi își unesc destinele în fața lui Dumnezeu. Cu toate acestea, la început Smiley a avut o părere diferită despre cununie. Află cum s-au cunoscut cei doi!

Ce au făcut Gina Pistol și Smiley la prima întâlnire
Ce au făcut Gina Pistol și Smiley la prima întâlnire

Smiley și Gina sunt mai fericiți ca oricând, au un copil frumos și sănătos, carieri împlinite și o relație minunată pe care astăzi o oficializează printr-o nuntă care se anunță plină de fast. Cei doi sunt împreună de mai bine de 7 ani, și o bună perioadă și-au ținut relația secretă. Smiley însă a mărturisit în podcastul lui Damian Drăghici acum ceva timp că între ei doi nu a fost dragoste la prima vedere.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, pentru că noi ne văzuserăm de mult și ne-am văzut cumva de-a lungul timpului în mai multe împrejurări. Cumva, ne simpatizam de la distanță. Întotdeauna mi s-a părut o tipă super de gașcă și super simpatică, și foarte frumoasă ce-i drept, dar niciodată nu m-am gândit la o relație pentru că de obicei ori eu eram într-o relație, ori ea, ori amândoi.

Plus că suntem destul de serioși în ceea ce privește relația. Dacă suntem într-o relație nu ne apucăm să ne agităm pe lângă. Și treptat a venit, adică ne-am cunoscut, ne-am înțeles, am văzut că ne înțelegem bine, am mers în vacanță să vedem cu e, adică toate lucrurile au fost naturale și cumva nici unul dintre noi nu ne-am luat un angajament ferm, pentru că am lăsat lucrurile să se întâmple natural și să nu fie un contract. Știi?

Gina Pistol si Smiley au anunțat că se căsătoresc Sursa foto: Youtube

Cum l-a cucerit Ginuța pe Smiley

În podcastul lui Horia Brenciu, frumoasa blondină a dezvăluit că l-a cucerit pe Smiley cu... gomboți! Cei doi obișnuiau să vorbească ocazional, își recomandau filme, își trimiteau bancuri sau meme-uri și cumva erau într-o conexiune. 

Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul”, a povestit Gina în podcastul lui Brenciu. Smiley atunci i-a spus că are poftă de găluște cu prune, iar Gina nu a stat mult pe gânduri și l-a întrebat dacă vrea să îi facă atunci când se întoarce la București. Zis și făcut. Când s-a întors la Capitală artistul i-a făcut o vizită blondinei care a durat câteva ore.

„I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a povestit Gina Pistol în podcastul lui Brenciu. 

De atunci au trecut mulți ani și iată că astăzi cuplul ajunge la altar. Cei doi au mărturisit că au luat lucrurile foarte ușor și au lăsat ca totul să vină natural, nu au încercat să își impună nimic. 

smiley si gina pistol instagram jpg

Ce părere avea Smiley despre căsătorie

La început pentru Smiley căsătoria era echivalentul unui contract. Adică, chiar și contractele sunt fix pentru că d-aia căsătoriile, cumva, sunt ca o treabă d-asta ca un contract, pe care îl semnezi. Contractele au fost făcute de avocați pentru situațiile în care nu te înțelegi bine. Și atunci, dacă ne străduim să fim bine, ce rost mai are un contract? Mă refer la contractul căsătoriei sau angajamentului, adică nu exclud căsătoria, departe gândul, da cumva m-am gândit să las lucrurile să se întâmple natural”, i-a explicat Smiley în podcastul lui Damian Drăghici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net