Smiley, mesaj îngrijorător înainte de nunta cu Gina Pistol? „Mâine nu e promis pentru nimeni”

Ultima actualizare:

Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani) se pregătesc să se căsătorească sâmbăta aceasta. Cei doi se iubesc de șapte ani de zile, sunt părinții unei fetițe minunate, iar acum au luat decizia de a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu.

Mesajul postat de Smiley pe Facebook, cu puțin timp înainte de nuntă / foto: Facebook
Mesajul postat de Smiley pe Facebook, cu puțin timp înainte de nuntă / foto: Facebook

Recent, Gina Pistol ne-a mărturisit în exclusivitate faptul că ea și iubitul ei se pregătesc pentru marele eveniment care va avea loc la Snagov. Două rochii de mireasă, 300 de invitați și momente speciale pe care nu le vor uita niciodată vor avea loc în doar câteva ore. Recent, probabil sub influența emoțiilor, Smiley a postat pe Facebook un mesaj de emoționant, din care reiese faptul că „frumusețea constă în lucrurile simple”. 

Smiley, mesaj emoționant pe în social media, cu doar câteva ore înainte de nuntă

O fotografie cu el, Gina Pistol și Josephine i-a emoționat pe fanii lui Smiley. Artistul a simțit nevoie să-și exprime sentimentele prin intermediul unor cuvinte scrise în cadrul postării, menite să evidențeze așa cum nu se putea mai bine trăirile lui de acum. 

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul , încat normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trait în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți, cel puțin o data.

Dincolo de extraordinarul din viețile noastre, pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: iubirea, liniștea, zâmbetul, jocul, libertatea și binele în toate formele sale.

De asta cred că frumusețea stă mai degraba în lucrurile simple și că a fi normal e noul extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întamplă, îți dai seama că prezentul e mereu extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, a fost mesajul postat de îndrăgitul artist, prin intermediul unei postări pe pagina lui de Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net