Câte clase are Gina Pistol, viitoarea mireasă a lui Smiley. În copilărie a lucrat ca vânzătoare

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare marele eveniment: nunta lui Smiley (39 de ani) cu Gina Pistol (42 de ani), care va avea loc sâmbătă, 27 mai. Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste și sunt, fără nici o îndoială, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Despre Smiley, mulți fani știu că, încă de la vârsta de 10 ani, artistul a fost pasionat de muzică și, cu timpul, a devenit unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Însă, cum și-a început viitoarea sa soție cariera și câte clase a absolvit? 

 Cum și-a început Gina Pistol cariera și câte clase a absolvit?
Cum și-a început Gina Pistol cariera și câte clase a absolvit?

Dacă Gina Pistol (42 de ani) este astăzi o femeie fericită și împlinită alături de partenerul ei Smiley (39 de ani) și fetița lor, Josephine, află că, viața ei nu a fost chiar așa ușoară și a trecut prin dificultăți înainte de a își începe cariera.

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite” s-a născut într-o familie modestă din județul Teleorman. Dacă acum pentru Gina este foarte importantă familia, în copilărie, nu a avut parte în totalitate de acest lucru. Părinții ei au divorțat când ea avea doar șase ani, iar aceștia s-au luptat pentru custodia ei, urmând ca, într-un final, să rămână cu mama. Tatăl ei se pare că ar fi fost un om violent, iar după despărțire, a ales să-și petreacă restul zilelor alături de o altă femeie.

Câte clase are Gina Pistol

Vedeta nu a urmat un liceu prestigios, ci unul obișnuit - Școala de Arte și Meserii. A terminat cele 12 clase, însă nu are studii superioare. După finalizarea liceului, s-a angajat ca vânzătoare în Roșiorii de Vede, iar, ulterior, s-a mutat în București, unde a reușit să se angajeze într-un magazin de lux. Aici, putem spune că a „lovit-o” norocul. A fost remarcată de către anumiți clienți cu o stare materială bună și invitată să pozeze în revista Playboy, de unde prezentatoarea TV a reușit să aibă mai multe colaborări cu diverse televiziuni.

De asemenea, a semnat anumite contracte de imagine cu ajutorul urmăritorilor pe care i-a strâns de-a lungul timpului pe rețelele sociale. Ea a ajuns să prezinte cele mai de succes producții ale Antena 1, Asia Express și Chefi la Cuțite, iar pentru fiecare, Gina s-ar fi ales cu o sumă de aproximativ 15.000 de euro.

Totodată, și-a dorit foarte mult să se căsătorească, a trăit numai cu bărbați celebri și bogați, însă nu a avut noroc în dragoste până când l-a întâlnit pe Smiley, alături de care a reușit să-și întemeieze o familie fericită. Iar, relația cu tatăl fetiței sale a ajutat-o și mai mult să-și crească tariful. Astfel, Gina Pistol câștigă foarte bine și din promovarea mai multor produse.

După mulți ani de relație, Gina Pistol și Smiley își vor uni destinele sâmbătă, 27 mai. Chiar dacă nu au dezvăluit prea multe detalii, cei doi se vor bucura de petrecerea marelui eveniment la Palatul Snagov, iar prezentatoarea TV a menționat că va avea două rochii de mireasă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net