Gina Pistol are „probleme” în vacanță! Ce cadou inedit i-a cerut micuța Josephine: „Unde găsesc așa ceva în Londra?”

Ultima actualizare:

Data nunții dintre Gina Pistol și Smiley deja se apropie, iar cei doi sunt mai fericiți ca oricând împreună, alături de fiica lor, Josephine. Iar mama fetiței a dezvăluit că este în căutarea unui cadou special pe care cea mică și-l dorește. Gina Pistol chiar a cerut și ajutorul fanilor pentru a putea găsi obiectul pe care l-a cerut Josephine!

Gina Pistol caută prin toate magazinele cadoul dorit de cea mică
Gina Pistol caută prin toate magazinele cadoul dorit de cea mică

Smiley și Gina Pistol sunt mai fericiți ca oricând împreună, iar cuplul deja se apropie cu pași repezi de data stabilită pentru nuntă! Cei doi formează o familie perfectă, alături de fiica lor, Josephine, care a pus-o pe mama ei în căutarea unui cadou inedit pe care l-a cerut! Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către fanatik, este vorba despre un album foto, sau o carte, cu Michael Jackson! Iar fost prezentatoare de la Chefi la Cuțite a cerut și ajutorul fanilor de pe Instagram, pentru a putea găsi obiectul în cauză!

Cuplul urmează să petreacă câteva zile în vacanță la Londra, chiar înainte de nunta programată spre finalul acestei luni. Iar micuța Josephine le-a cerut părinților să îi aducă cadou un album foto cu Michael Jackson, obiect care îi dă bătăi de cap Ginei Pistol, deoarece este mai greu de găsit decât a crezut! Într-o postare pe Instagram, vedeta chiar a cerut ajutorul fanilor, întrebând de unde poate cumpăra un asemenea obiect în Londra.

„Fiți atenți. Am o mare rugăminte la voi. Dacă sunteți prin Londra sau știți prin Londra un magazin în care să pot găsi un album foto, o carte sau orice revistă cu poze cu Michael Jackson, anunțați-mă, vă rog, pentru că eu când am plecat de acasă am întrebat-o pe Josephine ce își dorește.

Mi-a spus că vrea o cărticică cu Michael și trebuie să îi găsesc copilului cărticică cu Michael Jackson. Deci unde găsesc așa ceva în Londra? Mulțumesc pentru ajutor”, a spus Gina Pistol pe pagina sa.

Gina Pistol și Smiley pleacă în vacanță înainte de nuntă

Gina Pistol și Smiley vor pleca într-o scurtă vacanță în Regatul Unit, până la nunta programată pentru această lună. Cei doi urmează să se căsătorească pe data de 27 mai, iar cei doi au anunțat că meniul pentru petrecere va fi asigurat de nimeni alții decât cei 3 jurați de la „Chefi la Cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Cuplul cu siguranță speră să găsească cadoul cerut de micuța Josephine până când se întorc din vacanța din Londra. Deși a avut bătăi de cap în căutarea obiectului până acum, vedeta speră să aibă mai mult noroc prin magazinele din Regatul Unit.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net