Andreea Esca, moment stânjenitor în fața părinților lui Alexandre Eram! Vedeta PRO TV s-a făcut de râs

Ultima actualizare:

Superba prezentatoare a știrilor, Andreea Esca, este una dintre cele mai iubite prezențe din televiziune, iar parcursul său profesional este cu adevărat unul de admirat. Recent, vedeta PRO TV a dezvăluit că a avut parte și de multe momente neplăcute. Află cum s-a făcut de râs, în fața părinților soțului său, Alexandre Eram!

Andreea Esca, alături de soțul său, Alexandre Eram
Andreea Esca, alături de soțul său, Alexandre Eram

În podcastul Oanei Andoni, Andreea Esca, a lăsat la o parte orice rușine, vorbind deschis despre cum a fost pusă într-o situație cu totul neplăcută, chiar în fața părinților lui Alexandre Eram, soțul său.. Ei bine, prezentatoarea a povestit cum a ajuns cu mâna goală în casa socrilor săi, din cauza unei încurcături de pe Aeroportul Otopeni.

Andreea Esca și-a pierdut bagajul la aeroport 

Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat, și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo.

Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi?

Și, uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici? E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală”, a dezvăluit, extrem de amuzată, Andreea Esca.

Din fericire, Andreea a reușit să își recupereze bagajul. Totuși, comicul situației nu se oprește aici! Bagajul rămăsese blocat în aeroportul Otopeni, iar o persoană a sunat-o pentru a o anunța că i-au găsit bagajul.

Andreea Esca a făcut un shooting de excepție în deșert

Pentru a confirma că acela era troller-ul său, angajații au fost nevoiți să se uite înăuntru! Ei bine, aceștia au rămas surprinși să descopere că, în bagajul prezentatoarei, se aflau pantofi scumpi și lenjerie intimă de lux! 

Ei o desfăcuseră și-mi ziceau: pantofi Stella… Era ceva absolut superb. Sutien… Victoria! Și am zis, da, da, ăla e, închideți-l”, a mai relatat Andreea Esca.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net