Andreea Antonescu, super sexy în America! De când e singurică, atrage toate privirile cu formele ei

Andreea Antonescu (40 ani) profită din plin de ultimele zile pe care le petrece în America, alături de fiica ei și a lui Traian Spak, Sienna.

Cântăreața a plecat special pentru 10 zile în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a sărbătorit fiica adolescentă la împlinirea celor 12 ani, făcându-i o adevărată surpriză prin prezența ei acolo. Între timp, nu doar Andreea își răsfață fiica, ci se răsfață chiar și pe ea, pentru că în Los Angeles și în Las Vegas, acolo unde se plimbă artista este cald și bine. 

Ce bust generos are Andreea Antonescu

Cântăreața a stat la plajă și și-a postat bustul generos pe rețelelele de socializare, s-a plimbat în Las Vegas cu un fel de ATV și  a luat pulsul orașelor pe care le-a vizitat pozând în tot felul de ținute care mai de care mai sexy. Mama și fiica s-au simțit de minune împreună, au fost la Universal Studios, au urmărit filme Disney și s-au bucurat din plin de frumoasa revedere.

În timp ce era cu fiica ei de 12 ani în oraș,  la un restaurant, mâncând clătite, pe Andreea Antonescu a apucat-o nostalgia. „Îmi amintesc când am făcut așa ceva în America Express. Sunt bune, mami? Am făcut și eu! Nu arătau la fel dar erau comestibile, zic! Ia uitați, Guatemala! Am văzut că au început filmările pentru America Express! Baftă tuturor concurenților! Experiența foarte tare dar  nu cred că îmi este încă dor de ea!”, a povestit Andreea Antonescu pe Instastory.

Știu doar că vreau să fiu minunată!”, a spus Andreea Antonescu  la o poză cu ea. Apoi cântăreața a continuat să își facă amintiri alături de fiica ei cea mare care locuiește în America. „Profităm la maximum de fiecare secundă împreună pentru a rămâne cu cele mai frumoase amintiri, pentru că nu avem altceva decât momente”, a mai adăugat vedeta care mai are acasă o fetiță de 5 luni, la fel de frumoasă ca mama și sora ei mai mare, pe Venice Victoria, al cărui tată este jurnalistul Victor Vrînceanu.

S-a refăcut imediat după a doua naștere

Andreea Antonescu a dus bine pe picioare a doua sarcină și s-a simțit destul de bine.

Spre deosebire de sarcina cu Sienna, unde am luat 21 de kilograme, acum am luat 9 kilograme jumate, deși nu am făcut rabat de la absolut nimic, fiind conștientă de faptul că pot să slăbesc oricâte kilograme iau, fără probleme, pot să slăbesc oricâte kilograme după, că mă reapuc de stilul meu de viață sănătos, de sală și tot ce trebuie și toate aparaturile și tratamentele pe care le făceam și înainte de a rămâne însărcinată, nu am făcut rabat de la absolut nimic, într-adevăr nu am mâncat ce nu trebuia să mănânce o femeie însărcinată, adică fructe de mare sau sushi. Cred că de data asta am avut noroc, acum, la 40 de ani!", ne-a mărturisit la un moment dat într-un interviu Andreea Antonescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net