Andreea Antonescu a plecat în America! Totul are legătură cu fiica ei cea mare, Sienna

#Exclusiv Click!

Andreea Antonescu (40 ani) a plecat miercuri în America pentru a-i fi alături fiicei sale cea mare, Sienna, la aniversarea celor 12 ani. Andreea Antonescu va sta timp de 10 zile în Statele Unite ale Americii și se va bucura din plin de compania adolescentei sale.

Andreea Antonescu, surpriză pentru fiica cea mare!

Ziua ei  este pe 24 și i-o facem acum, pe 21 mai. Are un party cu prietenii și colegii de aici, apoi când va veni în țară, va petrece și cu colegii de aici”, ne-a mărturisit Andreea Antonescu. Cântăreața i-a făcut o super surpriză fiicei sale. După ce a ajuns în America, în Los Angeles, vedeta s-a dus să își ia fiica de la școală, cu un balon roz, iar când a văzut-o, Sienna a izbucnit în plâns și și-a îmbrățișat mama, dând astfel frâu liber emoțiilor.

După despărțirea de Traian Spak de acum mai bine de 3 ani, fiica omului de afaceri și a Andreei Antonescu a preferat să locuiască în America, alături de tatăl ei, acolo unde și face școală. De când are o surioară, pe micuța Venice Victoria, care are deja 5 luni, Sienna Spak își dorește să petreacă mai mult timp în România, alături de mama și de surioara ei.

Întrebată la începutul anului de Click! despre cum interacționează Sienna cu surioara ei, Andreea Antonescu ne-a spus atunci că sora cea mare este înnebunită după surioara ei.

Este absolut înnebunită după ea, regretă faptul că a ales anul ăstă să plece în America pentru că și-ar fi dorit foarte mult să fie lângă ea și "vorbesc" foarte mult pe Facetime. Adică Sienna vorbește cu cea mică, micuța doar se bucură când îi aude vocea și gângurește. Sienna împlinește 12 ani  pe 24 mai, o să mai vină în țară, va avea și în America o petrecere organizată pentru ziua ei de naștere, cu copiii de acolo, colegii de acolo, după care, da, va urma și o zi de naștere cu colegii de aici,  foștii ei colegi, iar apoi urmează să meargă și într-o tabăra cu colegii din țară”, ne povestea atunci Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în decembrie 2022, iar la scurt timp după asta, mai precis la începutul lunii martie, și-a anunțat despărțirea de tatăl copilului său, jurnalistul Victor Vrînceanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net