Andreea Antonescu, totul despre relația cu fostul iubit și fiica sa din America: „Am sufletul…”

#Exclusiv Click!

Andreea Antonescu (40 de ani) trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Asta după ce, la finalul anului trecut, a devenit pentru a doua oară …mămică de fetiță! Atât artista, cât și jurnalistul Victor Vrînceanu, chiar dacă s-au separat, au ales să păstreze o relație civilizată de dragul micuței sale, Venice Victoria.

Cu o voce prietenoasă și o privire caldă, simpatica Andreea Antonescu ne-a vorbit despre ultimele schimbări din viața sa, dar și despre relația specială pe care o are cu fiica sa, Sienna, care locuiește cu tatăl său, afaceristul Traian Spak, în Statele Unite ale Americii.

Click! Andreea cum te descurci cu fetița? Ce face?

Andreea Antonescu: Bebelina este, după cum am mai spus, a doua minune minunată a mea! Este mai mult ca perfectă, veselă, alintată la maximum, bineînțeles, energică! Mă descurc foarte bine, îmi este mult, mult mai ușor cu ea, deoarece experiența pe care am avut-o cu Sienna mă face să fiu mult mai relaxată acum! Pentru că știu exact ce și cum să fac. Acum sunt mult mai sigură pe mine, ne iubim mult, ne pupăm toată ziua, de fapt eu îi fur pupici non-stop, ne jucăm. Apreciez la maximum fiecare secundă pe care o petrec cu ea. Nostalgică fiind după cât de repede a trecut timpul în ceea ce o privește pe Sienna, încerc acum să profit de fiecare moment!

Click!  Fiica cea mare ce face? Este în România sau în America?

Andreea Antonescu: Sienna este în continuare la școală, în Statele Unite. În vacanță, la începutul lunii iunie, o să revină în țară! Abia o aștept! Mă bate gândul să-i fac o surpriză cu ocazia zilei ei de naștere, pe 24 mai, dar dacă v-aș spune-o, mi-e teamă că nu mai rămâne surpriză, ea citind presa din România! Nu îți poți imagina cum e să fii mamă cu sufletul împărțit pe doua continente!

Andreea Antonescu, relație specială cu fostul iubit

Șatena se pare că nu prea are noroc în dragoste, având în vedere că s-a despărțit recent de iubitul său, Victor Vrînceanu, cu care are o fetiță de doar câteva luni. Însă, diva ne-a mărturisit că are succes pe plan profesional!

Click! Cum te înțelegi cu Victor?

Andreea Antonescu: Cu Victor mă înțeleg bine, ne sfătuim în tot ceea ce o privește pe bebelina! Scopul amândurora este că iubita noastră să fie fericită și să aibă o viață frumoasă.

Click! Ce proiecte muzicale și pe TV mai ai în perioada care urmează?

Andreea Antonescu: Urmează proiecte interesante, care mă caracterizează 100%, acum mămica fiind de două minunății și bineînțeles și o piesa nouă! Abia aștept! O să vedeți!

Click! spune

Andreea Antonescu a divorțat anul trecut de afaceristul Traian Spak cu care are o fetiță, pe Sienna, de 11 ani. Trebuie precizat faptul că cei doi erau despărțiți de cinci ani, chiar dacă în acte nu erau divorțați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net