Câte kilograme și ce înălțime are Andreea Antonescu. Toată lumea va rămâne uimită când va afla!

Andreea Antonescu (40 de ani) este o cunoscută cântăreaţă de la noi din ţară. De la vârsta de șase ani și-a început activitatea în domeniul muzical și a devenit cunoscută după ce s-a înfiinţat trupa Andre, unde cânta alături de Andreea Bălan (38 de ani). Nu cu foarte mult timp în urmă, cele două au participat la emisiunea „America Express”, unde au făcut față multor provocări fizice. Ci nu doar atât, dar, Andreea Antonescu a și născut o mică fetiță la sfârșitul anului trecut. Cu toate acestea, încă are o siluetă de invidiat. Câte kilograme și ce înălțime are cântăreața?

Andreea Antonescu cu un buchet de flori în mână
Andreea Antonescu le-a spus fanilor câte kilograme și ce înălțime are / Foto: Instagram

În ciuda faptului că a devenit mămică la sfârșitul anului trecut, cu siguranță Andreea Antonescu (40 de ani) este într-o condiție fizică de invidiat. Publicând un mic videoclip la Instastory pe pagina sa personală de Instagram, cântăreța le-a dezvăluit fanilor câte kilograme și ce înălțime are.

„Eximia XCUBE îmi va determina în cel mai scurt timp, înălțimea, dacă am o înălțime mai mică decât cea pe care o știu, nu vreau să mi-o zici, greutatea (...) nu m-am mai cântărit de minimum doi ani de zile (...) și să aflăm câtă grăsime am în corp, detenția de apă, masa musculară și greutatea oaselor. Aflăm tot. Vă zic și vouă. Va fi o surpriză și pentru mine”, le-a transmis cântăreața urmăritorilor, într-un videoclip publicat la Instastory, pe pagina sa personală de Instagram.

Andreea Antonescu a dezvăluit căte kilograme și ce înălțime are

Așadar, câte kilograme și ce înălțime are Andreea Antonescu? Artista a publicat la scurt timp și rezultatele. Se pare că are o greutate, nici mai mult, nici mai puțin, de 45.5 de kilograme. În ceea ce privește înălțimea, cântăreața are 1.59 de metri. 

Cântăreața a publicat la scurt timp și rezultatele: 45.5 kg și 1.59 m / Foto: Instagram
Cântăreața a publicat la scurt timp și rezultatele: 45.5 kg și 1.59 m / Foto: Instagram

Cu siguranță proaspăta mămică se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Nu cu mult timp în urmă, Andreea Antonescu a trecut printr-o despărțire de tatăl fetiței sale, jurnalistul Victor Vrînceanu. Însă, artista afișează  o imagine de femeie fericită și împlinită: „Noi avem în continuare o relație, noi ținem legătura prin prisma fetiței. Cam atât. Asta nu înseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă. Suntem o familie, dar nu familia tradițională. Da, nu eram compatibili cu viața împreună. Am considerat că suntem mai bine separați”, a declarat ea recent.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net