Andreea Antonescu a născut! Cum se simte vedeta? Ce a declarat după ce a primit cel mai frumos cadou

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu a născut! Vedeta în vârstă de 40 de ani a devenit mamă pentru a doua oară, pe 19 decembrie 2022. Îndrăgita cântăreață a făcut primele declarații după ce a primit cel mai frumos cadou din lume.

Andreea Antonescu a născut! Foto: colaj/Instagram
Andreea Antonescu a născut! Foto: colaj/Instagram

Cântăreața Andreea Antonescu a născut pentru a doua oră. Membra trupei Andre a adus pe lume o fetiță, perfect sănătoasă, și a făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu, primele declarații după ce a născut

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea.

Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a transmis Andreea Antonescu în mediul online, în ziua în care a devenit mamă pentru a doua oară.

Tatăl fetiței este jurnalistul Victor Vrînceanu. Andreea și partenerul ei formează un cuplu de aproximativ un an, însă și-au făcut publică relația în momentul în care artista a anunțat că este din nou însărcinată. Vestea cea mare a fost dată la mijlocul lunii august.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe Facebook, la scurt timp după ce s-a întors de la filmările pentru America Express, emisiune care va debuta pe 15 ianuarie 2023.

Andreea Antonescu are o relație cu jurnalistul Vrînceanu

Andreea Antonescu și Victor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Cei doi au fost discreți cu relația lor, până în momentul în care vedeta a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Andreea mai are o fetiță, pe Siena, din căsnicia anterioară.

Andreea mai are o fetiță

Andreea Antonescu și fiica ei
Andreea Antonescu și fiica ei

Andreea Antonescu mai are o fiică, pe Sienna, din prima căsnicie cu Traian Spark. Recent, artista a dezvăluit pe Instagram ce a spus Sienna atunci când a aflat că mama ei este însărcinată și ea va deveni suriora cea mare.

„Coconuca mea iubită și frumoasă, după cum îmi place să îi zic. Sper să nu se uite la story-ul acesta, pentru că ea este deja o domnișoară, ați văzut-o și voi. A fost foarte încântată, foarte bucuroasă. Ea s-a rugat la Doamne-Doamne să îi dea o surioară. A zis că își dorește foarte mult o surioară, o fetiță, n-ar vrea un frățior.

Mă gândesc că Doamne-Doamne i-a ascultat rugăciunile și i s-a împlinit dorința. Are de gând să stea să o îmbrace, să o moțeze", a precizat Andreea Antonescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net