Când și unde va naște Andreea Antonescu cel de-al doilea copil?

Andreea Antonescu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Artista așteaptă cu nerăbdare să își strângă bebelușul în brațe, iar Crăciunul va fi unul cu adevărat special pentru ea. Cântăreața și iubitul ei, jurnalistul Victor Vrînceanu, se bucură din plin de această experiență și sunt gata să își cunoască fetița.

Andreea Antonescu va deveni foarte curând mamă pentru a doua oară, iar medicii au anunțat-o că va avea tot o fetiță. Artista a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce s-a întors de la filmările pentru America Express, de anul acesta. Nimeni nu știa detalii despre noul ei iubit, iar apoi s-a aflat și că vor fi părinți.

Citește și: Andreea Antonescu, goală, gravidă și irezistibilă! Și-a lăsat fanii fără cuvinte, după ultima sesiune foto

Andreea Antonescu va naște în luna decembrie cel de-al doilea copil 

Cântăreața este însărcinată în luna a noua și urmează să nască din clipă în clipă, așa că va deveni mamă pentru a doua oară mai mult ca sigur chiar luna aceasta.

La 20 de ani eram cât un balon, mă umflasem toatăAcum, la 40 de ani, mă învârt pe tocuri. Nu am decât o burtică mică, atât! E incredibil! Și mă simt într-o mare formă! Mă îngrășasem 20 de kilograme atunci când am fost gravidă cu Sienna!”, a mărturisit Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru Click.

„Pur și simplu mănânc cea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de-o viață”, a mai dezvăluit recent cântăreața.

Uite și: Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express! Nu s-au asortat deloc în Mexic

Cine este Victor Vrînceanu, iubitul Andreei 

Căsnicia cântăreței cu Traian Spak a ajuns la final, dar apoi Andreea Antonescu nu a avut prea mare noroc în dragoste. Soarele a răsărit în cele din urmă și pe strada ei, după ce l-a cunoscut pe Victor Vrînceanu. Acesta este un cunoscut jurnalist și celebru prezentator TV, în prezent realizator la ProSport.

Artista este foarte îndrăgostită de partenerul ei de viață, alături de care va deveni din nou mamă.

„E foarte ușor, deși mă așteptam să fie un pic mai greu, pentru că au trecut câțiva ani buni. E foarte ușor! Sunt super mândră de tot ce trăiesc acum”, a spus cântăreața la Antena Stars, despre cea de-a doua sarcină.

Ce nume au ales Victor și Andreea pentru bebelușul lor 

Momentan nu au anunțat public un nume pentru fetița lor. Andreea Antonescu nu a luat o decizie finală nici în privința modului în care o să nască și nici nu se gândește momentan la nunta cu Victor Vrînceanu.

„Nu știu, sunt luate în calcul ambele variante, atât natural, cât și cezariană. Stai să le luăm treptat, stai să terminăm cu sarcina, cu botezul și după vedem ce ne rezervă viața”, a mai spus Andreea Antonescu.

În cazul numelui pe care l-a ales când a născut-o pe Sienna, vedeta a dezvăluit în trecut adevăratul motiv pentru care a luat acea decizie.

„Eu mi-am dorit ca numele și prenumele să aibă aceeași inițială. Am stat și-am căutat. La un moment dat, fratele meu m-a întrebat ce părere am despre numele Sienna. I-am zis că îmi place, dar că parcă l-aș vrea un pic mai românesc. La aproximativ două săptămâni a venit Traian și mi-a zis că a găsit un nume și că i se pare interesant, Sienna”, mai dezvăluia Andreea Antonescu, într-un interviu mai vechi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net