Andreea Antonescu, goală, gravidă și irezistibilă! Și-a lăsat fanii fără cuvinte, după ultima sesiune foto

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu nu mai are mult până când va deveni din nou mămică. În așteptarea momentului, vedeta se păstrează într-o formă de zile mari și nu se ferește să pozeze în ipostaze cât mai îndrăznețe.

Andreea Antonescu, goală, gravidă și irezistibilă. Foto: Instagram
Andreea Antonescu, goală, gravidă și irezistibilă. Foto: Instagram

Andreea Antonescu a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil, pe care îl are cu un cunoscut jurnalist, prezentatorul TV Victor Vrînceanu. 

De când a anunțat că este însărcinată, vedeta postează fotografii în ținute cât mai strâmte, care îi scot burtica în evidență. Totuși, de această dată, jumătatea brunetă a trupei Andre a șocat pe toată lumea cu o fotografie în care apare complet goală. 

De ziua Națională a României, Andreea Antonescu a încins internetul! Artista se acoperă doar cu niște margele care sunt poziționate în zona sânilor. Imaginea a fost postată pe contul de Instagram al Andreei Antonescu, iar fanii au sărit imediat cu aprecierile.

„Mulțumesc pentru toate mesajele și gândurile frumoase pe care mi le-ați transmis”, a scris vedeta în dreptul postării de pe Instagram.

Andreea Antonescu a divorțat de tatăl primului ei copil

Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu urmează să aibă o fetiță, care se pregătește să vină pe lume la începutul anului 2023. Cântăreața mai are o fetiță, pe Sienna, de 11 ani, din mariajul cu Traian Spak. Cei doi sunt despărțiți de mai bine de 5 ani, dar abia de curând au finalizat divorțul.

Evenimentul a avut loc în perioada în care Andreea s-a dus în SUA, în urmă cu două luni, a transmis vedeta pentru Click!. Totodată, cântăreața ne-a spus de curând și cum se menține într-o formă atât de bună.

Cum se menține în formă Andreea 

„Am mers la sală și la pilates până aproape de luna a șaptea, atât timp cât mi s-a spus că este totul în afara oricărui pericol! Mi-am continuat clasele de body pump, mai puțin exercițiile pentru abdomen! Recuperez după naștere”, a declarat, recent, Andreea Antonescu pentru Click!

Vedeta are și un sprijin în tot ceea ce face. Chiar dacă nu vrea să-l încarce pe viitorul tătic, bruneta spune că partenerul ei este foarte atent și grijilu din fire.

„Nu sunt neapărat femeia care să profite de această perioadă pentru a da de furca bărbatului de lângă ea! Victor este un om atent și foarte grijuliu în general. A făcut tot ce a putut pentru a-mi oferi înainte de toate un confort psihic, lucru de care avem nevoie noi, femeile, în general, dincolo de perioada sarcinii”, a dezvăluit viitoare mămică, într-un interviu pentru Click.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image jpeg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net