Cu ce bărbat s-a afișat Andreea Antonescu după despărțirea de Victor Vrînceanu?! I-a găsit, deja, înlocuitor?!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu nu pare să sufere prea tare după despărțirea de tatăl fetiței sale, jurnalistul Victor Vrînceanu. Artista și-a reluat, mai nou, ieșirile pe la evenimentele mondene, împreună cu colega Andreea Bălan. Are și un nou bărbat, pe care-l ține pe post de codiță, după ea.

Cu ce bărbat s-a afișat Andreea Antonescu, la cel mai recent eveniment monden

Andreea Antonescu (40 de ani) nu e genul de femeie care să plângă prea mult în pernă după o despărțire! Solista a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat separarea jurnalistul Victor Vrînceanu, la doar câteva luni după ce deveniseră părinții unei fetițe, Venice Victoria.

Acum, Andreea este împăcată cu noul ei statut de mamă singură și iese, mai nou, pe la evenimentele mondene, afișând o imagine de femeie fericită și împlinită, dar fără vreun bărbat cu care să fie căsătorită, cel puțin momentan.

Joi, 30 martie, pe la orele prânzului, vedeta de la America Express a venit însoțită de colega de „suferință” Andreea Bălan, la un eveniment monden, într-un mall din București. Amândouă la fustițe scurte și cu un zâmbet larg pe fețe. Dacă Andreea Bălan a venit împreună cu fetița ei Clara, Andreea a fost și ea însoțită de un tânăr, care a stat nedezlipit de ea tot evenimentul.

Tânărul, pe nume Eduard,nu este, însă, vreo nouă cucerire a Andreei, ci doar omul care se ocupă de imaginea ei în online, adică o pozează non-stop și îi încarcă fotografiile și InstaStory-urile pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan și-a adormit fiica la eveniment!

La rândul ei, Andreea Bălan a luat-o și ea pe Clara, fiica ei cea mică, la eveniment. Micuța, o bomboană de copil, s-a cam plictisit, nefiind obișnuită cu mondenitățile,și, în timp ce mama ei tot proba produse de make-up, a ațipit frumușel, chiar pe umărul ei.

Andreea Antonescu: „Eu și Victor nu eram compatibili cu viața împreună”

Andreea Antonescu a anunțat pe 11 martie, că a decis, de comun acord, să se despartă de jurnalistul Victor Vrînceanu, bărbatul cu care are o fetiță de numai trei luni, născută pe 19 decembrie 2022, numită Venice Victoria.

Noi ne-am dorit foarte mult copilul, e un copil iubit, dorit. Nu a fost o întâmplare, nu a fost o greșeală. A fost o chestie pe care ne-am dorit-o enorm, cel puțin în momentul ăla, amândoi.

Pur și simplu, ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie, se poate și așa.

Am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță, pentru că ea este centrul universului nostru. Și cam atât. Cum am numi-o, foarte sincer, știu că a stârnit multe controverse, simplu: nepotrivire de caracter. Cam atât de simplu, știu, sună ciudat. Clișeic. Dar chiar așa e”, a explicat solsita, invitată la podcastul „Vin de-o poveste”, al lui Radu Țibulcă.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au rămas în relații bune după separare, de dragul micuței pe care o au împreună.

Noi avem în continuare o relație, noi ținem legătura prin prisma fetiței. Cam atât. Asta nu înseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă. Suntem o familie, dar nu familia tradițională. Da, nu eram compatibili cu viața împreună. Am considerat că suntem mai bine separați”, a mai spus Andreea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net