Andreea Antonescu îmbracă rochia de mireasă: „Ați aflat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu (40 de ani) îmbracă, peste câteva zile, rochia de mireasă! Și, nu, pentru a se căsători, ci în cadrul unei prezentări de modă de cinci stele! Șatena a postat, în urmă cu câteva ore, câteva filmulețe, în timp ce proba două rochii de mireasă, întrebându-și fanii cu care îi stă mai bine, pentru a apărea în lumina reflectoarelor.

Andreea Antonescu arată impecabil în rochia de mireasă! Recent, artista a fost la designerul Florin Burescu, la atelier, să probeze rochia de mireasă perfectă pentru trupul său bine lucrat la sală, pentru o prezentare de modă. Ajunsă la probe, diva noastră nu știa ce ținută să aleagă, toate i se păreau frumoase, așa că a apelat la ajutorul internauților.

„Eu zic doar atât…să nu tragem concluzii pripite! Este o rochie de mireasă doar de probă, pentru evenimentul de la finalul acestei săptămâni „Târgul Ghidul Miresei”. Deci, ați aflat, nimic altceva. E superba rochița. Deci, fiind femeie, nu îmi dau seama care este mai drăguță Aștept părerea voastră”, le-a spus Andreea Antonescu fanilor, pe contul său de Instagram.

Andreea Antonescu nu a fost mireasă

Chiar dacă a purtat de multe ori rochia de mireasă, atât la ședințele foto pe care le-a avut până acum, cât și la prezentările de modă, cântăreața nu a fost niciodată, mireasă.

Artista a fost căsătorită cu afaceristul Traian Spark de care a divorțat, în urmă cu câteva luni, însă nu a îmbrăcat rochia de mireasă.

„Până în momentul acesta, în viața personală, vorbind de nuntă, eu nu am purtat rochie de mireasă decât atunci când am avut o prezentare de modă, când am defilat sau când am avut o ședință foto pentru o revistă. Nu a fost un țel și nici nu am visat rochia de mireasă. Plus că mai era faza aia. Toate prietenele, cunoștințele mele, erau foarte agitate în ziua nunții, ba fusta, prea lungă, ba le dureau picioarele. Aveau tot felul de probleme și am zis să stau cumințică în banca mea”, a declarat Andreea Antonescu, în cadrul unei emisiuni la Antena 1.

Click! spune

Andreea Antonescu s-a căsătorit cu afaceristul Traian Spark în 2011, însă s-au separate după șapte ani de mariaj, divorțând oficial abia în urmă cu câteva luni. Andreea a venit în România, iar Traian locuiește și acum cu fiica lor, Sienna, în America.

După primul eșec emoțional, Andreea nu și-a pierdut speranța în amor, a crezut că și-a găsit iubirea în brațele jurnalistului, Victor Vrînceanu, cu care are o fetiță și de care s-a separate în urmă cu o lună de zile, motivul fiind incompatibilitatea dintre ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net