Toți o cunosc pe sora lui, dar cu ce se ocupă Aris Eram, băiatul Andreei Esca

Deja toții românii o cunosc pe legenda PRO TV, Andreea Esca, iar în ultimul timp, fiica ei a început să se bucure și ea de din ce în ce mai multă popularitate. Însă în ciuda faptului că familia Andreei Esca se află atât de mult în lumina reflectoarelor, nu mulți români au apucat să îl cunoască pe Aris Eram, care, printre altele, va apărea alături de sora sa la „America Express”.

Aris Eram studiază la Barcelona
Aris Eram studiază la Barcelona

Andreea Esca este deja o legendă a televiziunii din țara noastră, numele acesteia devenind sinonim cu PRO TV. Iar pe lângă o carieră de succes, ea se mai poate mândri și cu o familie fericită, alături de soțul ei, Alexandre Eram. Căsătoriți încă din anul 2000, cei doi au împreună 2 copii, pe Alexia, în vârstă de 22 de ani, cât și pe mezinul familiei, Aris, de numai 19 ani. Iar dacă atât Andreea Esca cât și fiica ei sunt nume comune în lumea mondenă din țara noastră, Aris Eram este o prezență ceva mai discretă.

Însă tânărul este la fel de talentat și ambițios precum restul familiei sale, iar cei care sunt curioși să afle mai mult despre Aris și Alexia vor avea ocazia odată cu debutul acestora la „America Express”, unde vor face echipă.

Ce studiază Aris Eram la Barcelona

În acest moment, tânărul trăiește în Barcelona, unde a plecat imediat după absolvirea liceului. După ce a absolvit cu brio examenul de bacalaureat, Aris Eram a hotărât să își continue studiile în Spania, la o prestigioasă facultate de business. El spunea despre experiența din Barcelona că este prima dată când a stat atât de mult departe de familie, mama sa chiar spunând cu drag că îi trimite prin curier salată de vinete la Barcelona, potrivit celor de la libertatea.ro.

Aris Eram va participa la „America Express”, alături de sora lui

Cei care sunt curioși să îi cunoască mai bine pe Aris și pe sora lui vor avea o ocazie perfectă odată cu debutul acestora la „America Express”. Cei doi vor face echipă în sezonul cu numărul 6 al faimosului reality-show de la Antena 1. Tânărul a declarat că este foarte curios să vadă de ce este în stare, în cadrul unei asemenea provocări, potrivit observatornews.ro. Aris a mai spus că de abia așteaptă să facă echipă cu sora sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net