Cum arăta Andreea Esca la 22 de ani, puștoiacă și cu breton! E de nerecunoscut

Andreea Esca (50 de ani) și-a însurat, sâmbătă, la Deva, primul ei fin, pe Ionuț. Prezentatoarea de la Pro TV a scos, cu acest prilej, de la naftalină o poză de colecție cu ea, la doar 22 ani. E adorabilă, cu bretonul de puștoaică la purtător!

Nuntă mare în familia Andreei Esca! Prezentatoarea de la Pro TV nu și-a măritat însă fata, dar și-a însurat primul fin. S-a întâmplat, chiar în acest week-end, la Deva. Andreea și soțul ei Alexandre Eram au participat la cununia lui Ionuț, alături de rude și de pieteni și s-au simțit foarte bine în sânul familiei.

Andreea Esca: „Ne-am căsătorit primul copil din gașcă. Suntem bătrâne!”

Primul meu fin, pe care l-am botezat când aveam 22 de ani, se însoară! Zic: gata, s-a căsătorit primul copi din gașcă. Suntem bătrâne! Răspuns: Nu, doar am făcut copii cu 10 ani mai devreme decât se fac acum!”, a glumit Andreea, care arată trăsnet la cei 50 de ani ai ei.

Prezentatoarea de la Pro TV a fost foarte emoționată la nuntă, mai ales că și-a adus aminte și de momentul în care l-a creștinat pe Ionuț. Avea doar 22 de ani și arăta cu o puștoaică, cu bretonul tras pe ochi. A scos de la colecția familiei și o poză și s-a amuzat copios când a revăzut-o.

Asta e singura poză de la botez pe care am găsit-o pe un film, pe care se pare că am făcut și alte poze suprapuse. Leșini de râs, ce breton aveam...”, a scris amuzată simpatica prezentatoare tv, sub poza cu pricina.

Alexia și Mario Fresh sunt împreună de la 14 ani Sursa: Instagram
Alexia și Mario Fresh sunt împreună de la 14 ani Sursa: Instagram

Când își mărită fiica cu Mario Fresh?

Andreea Esca are mari șanse să devină, în curând, și soacră mică, însă nu o grăbește pe fiica ei Alexia la măritiș, considerând-o cam tinerică pentru acest pas.

Prezentatoarea de la Pro TV a fost mereu de acord cu relația dintre fiica sa, Alexia Eram (22 de ani) și cântărețul Mario Fresh. Deși cei doi s-au cuplat de pe la 14 ani, iar Andreea nu avut niciodată nimic de comentat în privința relației lor, considerând că fericirea fiicei ei este primordială.

Alexia Eram și Mario Fresh au crescut, practic, împreună, iar povestea lor de dragoste pasională continuă și acum, după șapte de relație.

Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca, recent, pentru Click!, dezvăluind astfel că nici fiica ei, Alexia, nu are încă niciun gând de măritiș, cu iubitul Mario Fresh.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net