Ei au câștigat America Express! Momentul dramatic care a decis finala sezonului 5

#America Express
Ultima actualizare:

America Express a luat sfârșit! În cadrul ediției de duminică seară, cele două echipe concurente pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, formate din Andreea Antonescu - Andreea Bălan și Cătălin Bordea - Nicu Cortea, au ajuns până în ultima etapă, însă o singură echipă a ieșit învingătoare. 

banner finaliști america express png

Provocările din ultima ediție au creat mari controverse și emoții în rândul concurenților rămași, însă echipa formată din Cătălin Bordea și Nicu Cortea a ieșit câștigătoare. Cei doi și-au dus la bun sfârșit ultima provocare primită: El Dorado, deși misiunile pe care le-au avut de îndeplinit au fost cele mai grele de până acum.

Cătălin Bordea și Nicu Cortea, câștigătorii America Express!

America Express a reprezentat una dintre cele mai mari provocări pentru toți concurenții care au făcut parte din cadrul reality-show-ului de la Antena 1. Mii de kilometri au parcurs prin Drumul Aurului, Mexic, Guatemala și Columbia, iar experiențele trăite au fost unice și cu siguranță își vor aminti de ele toată viața, nu doar cei care au câștigat, ci și restul echipelor care au acceptat cea mai mare provocare de până acum.

Cele două echipe se luptă pentru finala America Express. Sursă foto: Antena 1
Cele două echipe se luptă pentru finala America Express. Sursă foto: Antena 1

Cele două echipe concurente au așteptat cu sufletul la gură anunțul Irinei Fodor, ambele sperau ca numele lor să fie cel câștigător. Însă cum doar o singură echipa putea pleca acasă cu premiul cel mare, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost cei care au ieșit învingători în marea competiție cu trupa Andre.

Prima reacție a învinelor din finala America Express

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în prima reacție după ce au pierdut competiția America Express, au dat dovadă de mult fairplay. 

Cele două soliste ale trupei Andre s-au bucurat pentru succesul echipei cu care s-a aflat în competiției. Întrucât Andreea Antonescu și Andreea Bălan știu să se bucure nu doar pentru succesul lor, cât și pentru succesul celorlalți, acestea și-au exprimat sentimentele în urma pierderii suferite.

„Chiar ne bucurăm că au câștigat, le-am spus fetițelor mele că e important să ai un loc pe podium, dar că într-adevăr există un loc întâi, un doi, un trei. Și locul doi e bun, suntem fericite cu locul doi.

Am vrut o luptă corectă, de aceea i-am și susținut și am făcut bisericuța Cum am zis la început dacă câștigă ei ne bucurăm și dacă am fi câștigat noi, ei s-ar fi bucurat cu siguranță. Așa că nu contează, noi oricum suntem câștigătoare în inimele celor care ne iubesc și cred că am arătat că avem caracter pentru că i-am susținut pe acești băieți să câștige”, a transmis Andreea Bălan într-un live pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net