Cu cine s-a iubit Răzvan Fodor, înainte de Irina. E o femeie celebră, căsătorită cu un milionar

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul intern românesc. Sunt împreună de mai bine de 13 ani, sunt părinții unei fetițe minunate și au o carieră la care unii doar aspiră. Totuși, înainte de a fi cu Irina, Răzvan s-a iubit cu o vedetă românească, despre care mulți au uitat acum. 

Răzvan Fodor s-a iubit cu Linda Croitoru
Răzvan Fodor s-a iubit cu Linda Croitoru

Cu mult timp înainte de a o cunoaște pe Irinra, Răzavan Fodor s-a iubit cu nimeni-alta decât frumoasa Linda Croitoru. După ce relația lor a ajuns la final, fotomodelul și-a găsit dragostea în brațele unui milionar din Statele Unite ale Americii.

Răzvan Fodor s-a iubit cu Linda Croitoru

Modelul internațional cu care s-a iubit fostul solist al trupei Krypton și-a refăcut viața în America. Înainte de a se muta acolo, Linda a petrecut o perioadă de timp în China. În urma contractele pe care le-a avut la Milano și Paris, ea a ales să se mute în  SUA, la Los Angeles, schimbându-și  numele de familie – din „Croitoru” în „Taylor”.

Linda Croitoru: „În America, ei te apreciază pentru orice lucru frumos”

Linda Croitoru, premiată de Barack Obama
Linda Croitoru, premiată de Barack Obama

În anul 2009, când încă lucra ca și model, Linda  a fost primită la Casa Albă, pentru a primi o medalie de bronz din partea lui Barack Obama, în urma actelor de caritate pe care le face. 

„Am plâns când am primit medalia de la Barack Obama. Am rămas puţin mută, pentru câteva ore, şi emoţionată, pentru că noi în România nu suntem obişnuiţi să ni se mulţumească. Vrem să facem ceva bun, o facem, nu aşteptăm mulţumiri. În America, ei te apreciază pentru orice lucru frumos. În 2009, eram deja de trei ani acolo, lucram pentru UNICEF, pentru o campanie de salvat copiii. Lacrimi îmi curgeau pe faţă, ţin minte că în ziua aia am vorbit cu managerul meu şi eram mută de fericire şi de emoţie. Ziceam că ăsta era Oscarul meu”, spunea Linda la vremea aceea , pentru Evz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net