Începe America Express – Drumul Soarelui! Irina Fodor, totul despre noul sezon și dificultățile lui

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Așteptarea a luat sfârșit! Sâmbătă, 21 octombrie, începe sezonul cu numărul 6 al reality-show-ului „America Express – Drumul Soarelui”, unde nouă echipe, formate din 18 concurenți, au plecat în aventura vieții lor, ce s-a desfășurat în Columbia, Ecuador și Argentina. Așa că moderatoarea emisiunii de la Antena 1, Irina Fodor (35 de ani), ne-a vorbit despre noul sezon, dar și despre cât de mult este afectată atunci când nu este lângă familie.

Cum a fost acest sezon? Cu ce ne surprinzi?

Eu ca eu, dar să vedeți ce or să vă surprindă concurenții sezonul acesta! Vă spun din start că sunt cei mai rapizi concurenți din toate sezoanele de până acum. Au intrat în cursă cu o poftă nebună de a câștiga, iar asta s-a văzut în fiecare zi din America Express.

Pe lângă concurenți, o să vă surprindă locurile prin care am trecut: Medellin, Comuna 13- locuri unde numele de Pablo Escobar încă are ecou, Valle de Cocora-locul cu cei mai înalți palmieri din lume, Cali-capitala muzicii salsa, Quito, Guayaquil-unele dintre cele mai periculoase orașe din Ecuador, El mitad del mundo-locul unde se întâlnesc cele două emisfere ale Pământului, cele mai amețitoare înălțimi-ajungem până la 4000 de metri altitudine, cele mai spectaculoase peisaje și experiențe: suntem primiți în sânul unui trib amazonian. Totul culminează cu o finală-spectacol, acasă la marele Messi, în Buenos Aires, Argentina.

Nu mai spun de capriciile mamei Natură, care ne-a tot ținut pe jar: de la cutremure, la activitate vulcanică intensă, la alunecări de teren, lucruri care au adăugat și mai multă tensiune pe traseul nostru.

A fost un sezon foarte bogat în trăiri puternice, un sezon în care am trăit multe senzații tari și în care am avut parte de o extra-doză de adrenalină pe care sunt convinsă că o vor sesiza și cei din fața televizoarelor.

Irina Fodor are o familie frumoasă

Cum este sa stai fără sot și fetita 2 luni?

Nu îmi e ușor nicio secundă. Le simt lipsa înfiorător și un video call nu-i totuna cu o îmbrățișare, asta-i clar. Cu toate astea, cursa are darul de a pune pe repede-înainte timpul, iar săptămânile zboară efectiv când suntem plecați.

Cât de des comunicați?

În fiecare zi. Câteodată, suntem în locuri cu semnal bun și ne auzim de mai multe ori pe zi. Iar când se aliniază norocul și planetele și avem semnal de cinci stele, facem un video call și ne și vedem.

Cât de multe ore se muncește? Ce nu se vede la TV?

Cursa începe cum răsare soarele și continuă, și continuă…:) Media e undeva la 14 ore pe zi, uneori mai mult, alteori mai puțin, în funcție de cât de rapizi sunt concurenții, de dificultatea traseului, de evenimentele ce apar pe parcursul zilei. Dar, pe scurt, cât timp ne-am ridicat din pat și suntem treji, suntem în cursă.

Ce întâmplare hazlie/ amintire ai din acest nou sezon alături de colegii tai?

Am noroc de o echipă extraordinară și acum mă refer atât la cea extinsă, cât şi la Host team, echipa alături de care petrec efectiv fiecare minut din cursă: funcționăm ca o familie, ne sprijinim, avem grijă unii de alții atunci când epuizarea își spune cuvântul, râdem în fiecare zi de tot felul de nimicuri, ne încurajăm reciproc atunci când apar situații-limită.

Împărțim tot: mâncare, dulciuri, haine.:) Nu există să aibă unul dintre noi o nevoie și să nu sară imediat cineva în ajutor.

Te-ai vedea ca și concurent nu ca și prezentatoare în acest tip de emisiune?

Nu aș spune nu. E genul de proiect care dă dependență, oricare ar fi rolul tău în cursă.

Ce îți lipsește cel mai mult atunci când ești plecata de acasa?

Jumătate din suflet: Diana și Răzvan. Doar atât. Restul sunt detalii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net