Irina Fodor, primele dezvăluiri despre noii jurați de la Chefi la cuțite. „Probabil că...”

#Chefi la cuțite

Vestea că cei trei jurați de la Chefi la cuțite s-au retras din proiect a stârnit o serie de reacții în rândul fanilor. Cum show-ul culinar de la Antena 1 este una dintre cele mai apreciate emisiuni TV din România, urmăritorii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine îi va înlocui pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Uite ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea Irina Fodor despre noii jurați.

Irina Fodor, primele dezvăluiri despre noii jurați de la Chefi la cuțite / Foto: Arhiva Click!
Irina Fodor, primele dezvăluiri despre noii jurați de la Chefi la cuțite / Foto: Arhiva Click!

Irina Fodor va fi cea care va modera în continuare emisiunea culinară Chefi la cuțite și a oferit detalii despre noii jurați, cei care îi vor înlocui pe chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Chiar înainte de finala sezonului 12, reprezentanții Antena 1 au dat vestea care i-a dezamăgit enorm pe fanii emisiunii, aceea că cei trei chefi, care au cucerit publicul ani întregi, aducând audiențe impresionante pentru postul TV, au decis să se retragă din proiect.

Ce a spus Irina Fodor despre noii jurați de la Chefi la cuțite

Reprezentații postului au primit vestea demisiei cu puțin timp înainte de a se da startul filmărilor pentru noul sezon. Acum, urmăritorii vor să știe cine îi va înlocui pe șefi și cine va sta la masa juraților. Prezentatoarea Irina Fodor îi cunoaște deja pe noii colegi, având în vedere că filmările pentru sezonul 13 au început, deși nu a putut oferii prea multe informații, a dezvăluit că nu a luat prea mult contact cu ei.

„Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult. Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți”, a mărturisit Irina Fodor, pentru TVMania.ro.

Potrivit ultimelor informații vehiculate în mediul online, pe lista favoriților pentru postura de jurați ai noului sezon ar figura nume precum Ștefan Popescu, Nicolae Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia.

Așadar, rămâne de văzut cum va fi sezonul cu numărul 13 al celei mai iubite emisiuni culinare Chefi la Cuțite, cine va sta la masa juraților și cine va ieși câștigător. Reamintim că sezonul 12 a fost câștigat de Janni Alexandridris, membru în echipa lui Florin Dumitrescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net