Florin Dumitrescu, mesaj șocant după plecarea de la „Chefi la Cuțite”. Ce probleme are cu soția: „Ghinioanele au stat...”

Chef Florin Dumitrescu a făcut mărturisiri uimitoare după plecarea de la „Chefi la Cuțite”! Chiar de ziua soției sale, îndrăgitul bucătar a dezvăluit că trece printr-o perioadă foarte grea, marcată de „ghinioane”. Iată ce cumpănă traversează fostul jurat de al show-ului culinar.

Chef Florin Dumitrescu, mărturisiri uimitoare după plecarea de la „Chefi la Cuțite”
Chef Florin Dumitrescu, mărturisiri uimitoare după plecarea de la „Chefi la Cuțite”

Chef Florin Dumitrescu, mărturisiri uimitoare după plecarea de la „Chefi la Cuțite”

A trecut o lună și jumătate de când jurații de la „Chefi la Cuțite” au decis pe fondul oboselii să se retragă din show. Vestea i-a luat prin surprindere pe fani și a însemnat o adevărată lovitură pentru trustul Intact, care acum se străduiește să găsească înlocuitori.

Acum, după ce au luat această decizie, chefii își văd de viață și chiar încep proiecte noi, precum în cazul lui Chef Scărlătescu care a decis să scoată o carte de bucate. Totuși, pentru Dumitrescu lucrurile nu merg așa de bine. 

Fostul jurat i-a transmis un mesaj soției sale de ziua sa de naștere în care își arată aprecierea față de ea. Totuși, acesta a dat de înțeles că perioada pe care o traversează nu este cea mai bună și din păcate s-au anulat planurile de a merge în vacanță cu soția sa, pe fondul unor „ghinioane”.
Singurul moment din această toamnă care mă scoate la suprafață și îmi aduce bucurie și zâmbet este ziua ta! Mi-aș fi dorit să putem fi în Portugalia așa cum am planificat, dar din păcate ghinioanele au cam stat pe geaca noastră, promit să încerc să îți reproduc căldura pe care am fi trăit-o acolo. Te iubesc și îți mulțumesc că nu îmi dai drumul din brațe nici acum, când trăim ce trăim! Învățăm amândoi că frica nu are cum să învingă acolo unde este iubire! Te iubesc, Zelda! La mulți ani!”, a spus Chef Florin Duitrescu pe Instagram.

Cum a cunoscut-o Florin Dumitrescu pe soția sa, Cristina

Chef Dumitrescu a întâlnit-o pe Cristina la doar 23 de ani. Pe atunci, Cristina avea 27 de ani și era de profesie jurnalist, iar astăzi deține un blog de beauty. Cei doi s-au întâlnit după ce Cristina a venit la restaurantul unde lucra el pentru a-l cunoaște și a scrie un articol. De la prima vedere îns, Florin Dumitrescu s-a îndrăgostit de ea, așa că fiorii iubirii care se înfiripau l-au îndemnat să discute cu ea pe rețelele de socializare. Deși la început s-au ferit de ochii lumii, iar timp de două luni de zile au vorbit pe Facebook, Florin i-a luat numărul de telefon și de acolo s-a născut dragostea lor. Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu și au două fetițe, Ava și Mia.

image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net