Mona Segall, declarații despre Scărlătescu, Bontea, Dumitrescu și cooking show-ul Chefi la cuțite. Care este rețeta succesului acestei emisiuni

Ultima actualizare:

În urmă cu doar câteva luni, înainte ca formula juraților de la Chefi la cuțite să se destrame, producătoarea Mona Segall mărturisea că secretul pentru reușita și longevitatea show-ului culinar erau cei trei bucătari: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. 

Mona Segall, despre Chefi la cuțite / foto: Colaj Click!
Mona Segall, despre Chefi la cuțite / foto: Colaj Click!

Celebrii bucătari și-au anunțat retragerea din acest program TV în urmă cu doar câteva zile. Decizia lor a fost destul de criticată, mai ales de nume cunoscute din showbiz, însă ei și-au argumentat decizia și nu au privit înapoi. 

„De reușită au fost cei trei chefi”

Mona Segall, producător general și o adevărată emblemă a televiziunii, vorbea în urmă cu câteva luni despre Chefi la cuțite, unul dintre proiectele ei de suflet. Mărturisea că secretul pentru reușită și longevitate a fost dat de către cei trei foști jurați, care au decis să se retragă, cu doar o lună înainte de filmările noului sezon. 

„Mihai Morar: Și care-i rețeta lui Chefi la cuțite? De reușită și de longevitate?

Mona Segall: De reușită au fost cei trei chefi, pentru că au chimia și competitivitatea care este necesară unui asemenea format. Și apoi, pe măsură ce s-a mărit numărul de sezoane, am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim.

Și unul și cel mai important este în continuare castingul, pentru că...pe modelul Românii au talent. Dacă fiecare concurent vine cu o altă poveste, cu o altă meserie, cu alt gen de mâncare, atunci lumea stă să vadă ce mai urmează, și ce se mai poate întâmpla, și ce reacție or să mai aibă chefii, și ce poate să li se mai întâmple. Și atunci creează dependență.”, mărturisea Mona Segall în urmă cu doar câteva luni, când a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar.

Mona Segall: „Eu nu gătesc”

Întrebată, la un moment dat, despre cât de importantă este mâncarea în show-urile culinare, producătoarea mărturisea că anumiți telespectatori chiar urmăresc pasionați emisiunea, mai ales cei care gătesc și sunt fascinați de arta culinară. Nu același lucru l-a putut spune și despre ea, întrucât a găti nu intră în atribuțiile sale. 

„Mihai Morar: Dar până la urmă, te întreb, show-urile astea culinare au vreo legătură cu mâncarea? Ingredientul mâncare cât contează în show-urile astea?

Mona Segall: Pentru unii spectatori contează foarte mult, pentru că sunt unii care se uită pentru asta și care gătesc. Dar nu pot să empatizez foarte tare cu ei pentru că eu nu gătesc, și nu știu și nu mă pricep nici acum. Și atunci, eu încerc să vin cu toate celelalte ingrediente care înseamnă un show de divertisment.”, a mai spus producătoarea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net