Mihai Morar, atac la adresa chefilor Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, după ce au refuzat să mai apară în show-ul de cooking: „Nerecunoștință”

Antena 1 a fost zdruncinată de decizia neașteptată luată de cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite: Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Aceștia și-au anunțat dorința de a nu mai face parte în continuare din acest proiect TV, pe motiv că sunt prea obosiți. Decizia lor a fost aspru criticată, mai ales de Mihai Morar, care a lăsat de înțeles că cei trei chefi au dat dovadă de nerecunoștință la adresa Monei Segall. 

Mihai Morar, mesaj de susținere pentru Mona Segall / foto: Colaj Click!
Mihai Morar, mesaj de susținere pentru Mona Segall / foto: Colaj Click!

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost nu doar jurații emisiunii de la Antena 1, ci și personalități care se făceau plăcute publicului. Ei au decis însă să renunțe la acest proiect, lucru care cu siguranță i-a întristat pe cei care îi iubeau. 

Mihai Morar: „Capul sus, Mona!”

Dorința celor mai cunoscuți bucătari din România de a încheia un nou capitol nu a fost privită cu ochi buni de toată lumea. Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune și radio, a transmis un mesaj subtil la adresa acestora. De asemenea, și-a exprimat admirația față de Mona Segall, cea mai mare creatoare de divertisment din ultimii 30 de ani, despre care a spus că a primit nerecunoștință, lăsând de înțeles că din partea chefilor. 

„Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani. Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima. Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a fost mesajul transmis de Mihai Morar, prin intermediul unei postări în social media. 

Mesajul postat de Mihai Morar / foto: Instagram
Mesajul postat de Mihai Morar / foto: Instagram

Producătorii trebuie să găsească un nou juriu 

Filmările pentru sezonul 13 „Chefi la cuțite” ar trebui să înceapă în această lună, dar noile schimbări îi determină pe producători să găsească rapid un alt juriu. Mona Segall, producător general și o adevărată emblemă a televiziunii românești transmis, dezamăgită, faptul că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au anunțat-o cu doar o lună înainte de filmări faptul că nu își doresc să mai continue acest proiect. 

Mona Segall / foto: Social media
Mona Segall / foto: Social media

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a spus aceasta, conform comunicatului transmis de Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net