Cutremur la Antena 1! Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, înlocuiți din emisiunea Chefi la Cuțite

#Chefi la cuțite
Ultima actualizare:

Cutremur în media din România! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, au anunțat că nu mai doresc să continue și sezonul următor! Potrivit acestora, sunt prea obosiți pentru a mai merge înainte în acest proiect, așa că Antena 1 trebuie să găsească înlocuitori cât mai rapid posibil!

Cei trei membri ai juriului nu vor mai continua în emisiune
Cei trei membri ai juriului nu vor mai continua în emisiune

O adevărată veste-șoc a apărut în media românească! Membrii juriului de la „Chefi la Cuțite” au anunțat că se simt mult prea obosiți pentru a mai face parte și sezonul următor din faimoasa emisiune! Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au avut privilegiul de a se bucura de un succes enorm alături de acest show, iar mulți dintre noi putem spune că „ingredientul” principal de la „Chefi la Cuțite” era prezența celor trei și personalitățile lor atât de plăcute publicului!

Potrivit celor de la a1.ro, Mihai Ioniță, CEO Antena Group, deja a oferit o declarație despre acest subiect surprinzător.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

Se schimbă juriul la „Chefi la Cuțite”

Mona Segall, producător general, cât și o adevărat legendă a televiziunii românești, a vorbit, de asemenea, despre anunțul făcut de cei trei. „Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a spus aceasta.

Deocamdată, nu știm cine îi va înlocui pe cei trei, iar fanii emisiunii pot urmări ultimele episoade din sezonul 12 la televizor, marea finală urmând să aibă loc chiar pe 18 octombrie! Filmările pentru noul sezon ar fi trebuit să înceapă chiar în această lună, iar producătorii vor trebui să găsească rapid un nou juriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net