Povestea emoționantă de viață a lui Sorin Răzvan Butnariu, preotul de la Chefi la cuțite: „A murit împăcată”

Noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite vine în fața telespectatorilor nu doar cu adevărate talente în ale bucătăriei, ci și cu povești uimitoare de viață pe care concurenții nu se feresc să le expună. Așa s-a întâmplat și cu Sorin Răzvan Butnariu, preotul din Constanța care s-a făcut remarcat în fața juraților. 

Sorin Răzvan Butnariu, preotul de la Chefi la cuțite / foto: Antena 1
Sorin Răzvan Butnariu, preotul de la Chefi la cuțite / foto: Antena 1

Sorin Răzvan Butnariu a decis să devină preot în urma unei experiențe dureroase: moartea mamei sale. Acesta consideră că femeia care i-a dat viață a plecat împăcată de pe acest Pământ. 

Preotul din Constanța i-a uimit pe jurați cu preparatul său, dar și cu povestea de viață 

Părintele a venit în cadrul emisiunii cu dorința de a-i surprinde pe jurați cu preparatul său: menemen, nu înainte însă de a primi binecuvântarea ierarhului. 

Sorin Răzvan Butnariu și-a spus și povestea. A decis să-i slujească lui Dumnezeu la scurt timp de la moartea mamei sale. 

„Sunt preot la Constanța. E frumos, e mai degrabă o misiune. Am fost hirotonit preot, iar înainte am slujit nouă luni ca diacon. S-a întâmplat după moartea mamei mele și cred că penultima dată când am vorbit cu dânsa, mi-a mărturisit că moare știind că am ajuns acolo unde ne-am propus. Știu sigur că a murit împăcată. Înainte de a veni aici, atunci când am primit telefon de la organizatori, primul drum pe care l-am făcut a fost la ierarhul meu”, a spus Sorin Răzvan Butnariu, la Chefi la cuțite, potrivit Antena 1

Sorin Butnariu pune suflet în preparatele sale 

Superiorul lui a fost de acord să meargă în emisiunea Chefi la cuțite, atât timp cât era sigur că dorința lui nu va fi una compromițătoare. Sorin Butnariu a decis să pună suflet în preparatul său și să pregătească o mâncare gustoasă. 

„M-a primit zâmbitor și mi-a zis să nu fie ceva compromițător și dacă e ceva ce folosește, du-te. Avem binecuvântarea de a fi aici. Până la urmă dragă, nedragă, bucătăria face parte din viața noastră. Un părinte al Bisericii noastre spune Fă rai din ce ai, așa că, eu am credință că din ceea ce este acolo în cămara omului se poate face o mâncare gustoasă”, a mai spus concurentul, la Chefi la cuțite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net